Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Olle Gustafsson

03
jan

Delfinal av Polstjärnepriset
Vänersborg

Dags för delfinal! Åtta unga tävlande får chans att övertyga Polstjärneprisets jury.

Delfinalen leds på bästa sätt av konferencier Bo Knutsson. Utöver tävlingen bjuds publiken även på andra musikaliska inslag i form av både gästspel på scenen och kammarmusik i pausen när juryn överlägger. Från delfinalen väljer juryn ut fyra finalister som tävlar i Göteborgs konserthus under Polstjärneprisets final den 5 januari 2020. Polstjärneprisets jury består av framstående nationella och internationella musiker.

Delfinalen är dessutom den första offentliga konserten med Nationellt Centrum för Musiktalanger (NCM) som ny huvudman för Polstjärnepriset. NCM är en ideell förening med säte i Vänersborg, som ska lyfta Vänersborgs satsning på unga klassiska musiker till ytterligare en nivå.

Det är fri entré! Delfinalen är ett omtyckt och välbesökt konserttillfälle. För att säkra din publikplats finns biljetter att hämta ut på Vänersborgs bibliotek fr.o.m. 2 december 2019. Först till kvarn!

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Folkets Hus

Folkets Hus ligger mitt i Vänersborg, som är en vacker småstadsidyll belägen vid Vänerns strand. Här upplever du många stora evenemang inom kultur.

Läs mer
Kontaktinformation

Vänersborgs kommun

Festsalen, Folkets hus

Vänersborg


Telefon: +46 521 72 14 96


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida