Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
28
jul

Diggiloo
Sanden, Vänersborg

Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo!

Ett kärt återbesök av Diggiloo gänget.

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt!

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad.

John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING
Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område.

I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER

Datum: Sön 28 juli 2019
Plats: Sanden
Biljetter: Visit Trollhättan Vänersborg 

Sektion A Gul - 795 kr: Numrerad sittplats inkl. filt och program

Sektion A Röd - 695 kr:  Numrerad sittplats inkl. filt

Sektion B Blå - 525 kr Numrerad sittplats

Sittplats i det gröna - 395 kr: Medtag egen stol.  Två barn tom 14 år följer med gratis på varje vuxen biljett. 

Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer. Boka handikappanpassad plats på tel. 0455-61 97 00.

Forum Vänersborg

Forum Vänersborg är en sammanslutning av närings-, föreningsliv, fastighetsägare och kommunen som tillsammans arbetar för framtidens Vänersborg. Tillsammans får vi Vänersborg att växa och bli hållbart i alla delar av livet.

Läs mer
Kontaktinformation

Krall Entertainment


Telefon: +46 521 13509


E-post: info@krall.se

Hemsida: diggiloo.com