({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
29
jul

Diggiloo - 2022
Sanden, Vänersborg

Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo!

Äntligen – sommarens mest solsäkra show gör sig redo för att åka ut på vägarna igen!

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!

För vad sägs om veteranerna Jessica Andersson och Mariette? Dessutom gör både underbara Lena Philipsson och Mello-aktuella Robin Bengtsson comeback och detsamma gäller även mästerkocken (och dansaren) John Lundvik. Succékomikern Måns Möller och Idol-vinnaren Liamoo gör däremot Diggiloo-debut och det gör även TikTok-fenomenet Theoz och den danska rockdrottningen Sanne Salomonsen som båda visserligen skulle medverkat förra året men som nu äntligen åker med oss genom Sverige. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar nya hits och gamla klassiker, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt.

Boka din biljett här

Vi ses!

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Forum Vänersborg

Forum Vänersborg är en sammanslutning av närings-, föreningsliv, fastighetsägare och kommunen som tillsammans arbetar för framtidens Vänersborg. Tillsammans får vi Vänersborg att växa och bli hållbart i alla delar av livet.

Läs mer
Kontaktinformation

Krall Entertainment


Telefon: +46


E-post: info@krall.se

Hemsida: diggiloo.com