({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
08
okt

Familjedag
Trollhättan

Familjedag & megastor barnloppis

Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan bjuder in till en dag för hela familjen - 8 oktober förvandlar vi huset till barnens hus. Det blir barnloppis och flera barnteatrar under dagen.

 

Allsång med Emil i Lönneberga

Allsångsteater för hela familjen när Emil i Lönneberga firar 60-årsjubileum. Det blir ett storslaget kalas med en föreställning om Emil som varvas med kända sånger, alla i publiken är väljomna att sjunga med. Tillsammans hyllar vi Astrid Lindgrens hyllade karaktär.

Läs mer här

 

Soppa på en spik

Nyskapande musikteater med kastrullbank, köksmagi och inslag av cirkus med riksspelman Anna Rynefors. En föreställning för barn 2-7 år där barnen får sjunga, rytmisera och interagera tillsammans. 

Läs mer här

 

En rövare i Kamomilla stad

En riktigt underbar familjeföreställning som bjuder på massor av härlig sång och skratt för alla med barnasinnet kvar. Varmt välkommen till den märkliga staden Kamomilla där det bor många annorlunda personer.

Läs mer här

 

Och mycket mer

Förutom dessa fantastiska familjeföreställningar så finns även trollkonstnärer på plats och bjuder på magi. Det blir också en megastor barnloppis på Folkets Hus Kulturhuset med massor av fynd. 

Vill ni vara utställare på barnloppsisen?
Maila: barnloppistrollhattan@yahoo.com 

 

Hela huset kommer vara fullt med aktiviteter för hela familjen! Välkomna kl 10.00!

Hoppas vi ses där!

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Folkets Hus Kulturhuset

Folkets Hus Kulturhuset är en av de större konferens- och evenemangsarrangörerna i Trestadsområdet. Kulturhuset är en samlingsplats för kultur och nöjen i Trollhättan och är placerad mitt på gågatan. Välkommen till möjligheternas hus!

Läs mer
Kontaktinformation

Folkets Hus Kulturhuset

Kungsgatan 25

46130 Trollhättan


Telefon: +46520422500


E-post: info@trollhattan.fh.se

Hemsida: trollhattan.fh.se