({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
17
nov

Mats Westling
Vänersborg

Lyssna på fantastiska Mats Westling och njut av en trerätters middag! Bar med fullständiga rättigheter finns. Tre-rätters och konsert 450 kr. Vid köp på webben tillkommer Ticketmasters serviceavgift. VG-regionanställda Nordvästra Götaland har 50 kr rabatt. Begränsat antal biljetter.

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande har han byggt upp en hängiven publik runt om Norden och är mer dedikerad än någonsin. Han släppte 2017 sitt sjätte album ”Maneter och Poesi...” producerat av Petter Eriksson som tidigare jobbat med bl a Daniel Lemma och Sofia Karlsson. Mats har genom åren även samarbetat med artister som
Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Idde Schultz m fl.

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!

Folkets Hus

Folkets Hus ligger mitt i Vänersborg, som är en vacker småstadsidyll belägen vid Vänerns strand. Här upplever du många stora evenemang inom kultur.

Läs mer
Kontaktinformation

Folkets Hus Vänersborg

Kungsgatan 15

462 33 Vänersborg


Telefon: +46 521 57 57 50


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida