({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Påsk i Trollhättan Vänersborg

Fira påsken i Trollhättan och Vänersborg! Här finns skoj för hela familjen med påsklovsaktiviteter, roliga evenemang och sköna påskpaket. Här kan du läsa mer om vad som finns att hitta på under påsken i vårt område.

Påskevenemang i Trollhättan Vänersborg

Påsken i Trollhättan och Vänersborg erbjuder mycket att välja på. I Trollhättan kan du fira påsklovet på Innovatums Science Center med många roliga aktiviteter och en ny utställning och på Stadsbiblioteket blir det spel, skaparverkstad, sagor och mycket mer. 

I Vänersborg ser vi alla fram emot den årliga Påskparaden, populär bland både gammal som ung. Kom till Vänersborgs Musuem och hjälp personalen att hitta påskäggen som har försvunnit och om du tar dig upp till Hunneberg har Kungajaktmuseet Älgens Berg påsklovsaktiviteter med pyssel och mycket annat skoj. 

Se alla våra påskevenemang här.

För dig som vill titta närmare på vad som erbjuds inom Trollhättans Stad under påsklovet så kan du besöka stadens egen påsksida här: www.trollhattan.se/pasklov

För dig som vill se påsklovsprogrammet för Vänersborgs kommun kan besöka kommunens egen påsksida här: www.ungivbg.se

  

Stanna en eller flera nätter? Här hittar du våra påskerbjudanden!

Påsken på Albert Kök, Hotell & Konferens i Trollhättan

Fira påsken hos Albert! Hotellet erbjuder två paket under påskhelgen med ankomst antingen fredag den 30 mars eller lördagen 31 mars. Albert Kök, Hotell & Konferens erbjuder boende vackert placerat på andra sidan kanalen från Trollhättans centrum med vacker utsikt över staden. Alla rum har sin egen balkong/terrass och är utrustade med kvalitetssängar från Lysekil.  

Långfredagen - Ankomst på fredagen den 30 mars med påskbuffé på kvällen och en härlig frukostbuffé dagen efter. 

Påskafton - Ankomst lördagen den 31 mars med ankomsfika. 6 - rätters påskmeny på kvällen och en härlig frukost dagen efter.

Önskar ni ett annat upplägg för er påskvistelse så hjälper hotellet er gärna att sätta samman något mer skräddarsytt.

Läs mer och boka här

Påskfirande hos Hotell Hehrne, Vänersborg

Slipp stå i köket under påsken, Hotell Hehrne har öppet skärtorsdag, långfredag samt påskafton och erbjuder god mat för dig och ditt sällskap. 

Skärtorsdag - Lunchbuffé med touche av påsken samt a la carte på kvällen. 

Långfredag - Fredagsgôtt på kvällen (förrättsbuffé, serverad varmrätt, dersertbuffé)

Påskafton - Påskbuffé inkl. påskbakelse och kaffe mellan kl 13-16. 2 rätters middag på kvällen.

Unna er också boende i lugn miljö i vackra Restad Gård, Vänersborg. Hotell Hehrne erbjuder lugn men också möjlighet till många aktiviteter och njutelser i vacker natur nära hotellet. Ni kan passa på att stanna 1, 2 eller 3 dagar. Kombinera boende med god mat på hotellet.

Läs mer och boka här. 

Bo lyxigt på Ronnums Herrgård under påsk

Passa på att boka din hotellvistelse på Ronnums Herrgård under påsken, hotellet erbjuder 20% rabatt på din vistelse mellan 26 mars och 8 april. Här njuter du av relax och god mat i vacker och historisk omgivning. 

Under påskafton dag kan du njuta av en stor påskbuffé och på kvällen serveras en härlig påskmidag. Häng med på äggjakt och vinn fina priser. Läs mer om påskbuffén här. 

Läs mer och boka här. 

Påskerbjudande på Quality Hotell

Påsklovsfrukost: Ta med familjen och släkten till en stor frukostbuffé och njut av att komma till dukat bord. Pris: 250 kr för 2 Vuxna + 2 barn (tom 11 år) . Erbjudandet gäller den 2-6 april kl 7-9.30 Uppge koden "påsklovsfrukost".  Kombinera gärna med några av deras övriga paket.

Badpaket

Ta med familjen till Vänersborg och bada på det roliga äventyrsbadet Vattenpalatset, en upplevelse för hela familjen. Det finns vattenkanoner, virvelkanal, vattenrutschkana, utomhusbassäng och grotta samt relaxavdelning med bubbelpool och ångbastu. Efter några timmar på Vattenpalatset checkar ni in på vårt hemtrevliga och barnvänliga hotell.

Läs mer om paketen och boka här

Besöksmål under påsken