({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
10
aug
-
16
aug

Sommarlovsaktiviteter i Trollhättan
Trollhättan

Äntligen sommarlov!

Ett sommarlov fyllt med roliga äventyr i Trollhättan

Sommarlovet i Trollhättan ska vara fyllt av roliga äventyr för alla lovlediga. I år kan du exempelvis testa olika sporter, åka på badutflykter, gå sommarkurser, prova på olika lekar och mycket mer. De flesta aktiviteter är gratis. Här kommer några exempel på vad som är på gång under sommarlovet.

Besök Trollhättan Stads hemsida där du kan se hela utbudet

Sommarsimskola

Lär dig simma under sommaren med Trollhättans simsällskaps fantastiska ledare. I sommar erbjuder Trollhättans simsällskap med stöd av Trollhättans Stad och sponsorer gratis sommarsimskola för barn och ungdomar mellan 6 och 17 år. Simskolan är inomhus i multibassängen på Arena Älvhögsborg.

Läs mer om Sommarsimskolan här

Sport, lek och friluftsliv på sommarlovet

I Trollhättan kan du ha en aktiv och rolig sommar med mycket sport, lek och aktiviteter. Prova bland annat tennis, friidrott, badminton, taekwondo och mycket mer!

Läs mer om prova på här

Sommarlov på Fritidsgårdarna

Gratis sommarlovsaktiviteter för dig som är i åldern årskurs 6 upp till 17 år. Besök Öresjö, Kronans Fritidsgård, Lexingtons Fritidsgård och andra fritidsgårdar i Trollhättan under sommaren.

Läs mer om fritidsgårdarnas sommaraktiviteter här

Fritidsbankens på sommarturné

Kom och testa på massor av olika sporter och ha bästa sommaren med Fritidsbanken Trollhättan! För alla åldrar och gratis.

Läs mer om sommarturnén här

Sommargänget

N3s SOMMARGÄNG på turné! Sommargänget från N3 åker på turné i Trollhättan och bjuder på pyssel, lek och musik. Målgrupp 6-12 år.

Läs mer om Sommargänget här

Familjeaktiviteter på Gården Åker

I det vackra slussområdet i Trollhättan ligger Gården Åker. Där erbjuder Innovatum Science Center sommarlovsaktiviteter för barn, unga och familjer, alla dagar klockan 10-16 från 4 juli till den 14 augusti!

Läs mer om Gården Åker här

 

Trollhättans Stad

Trollhättans historia är byggd av människor som tillsammans visat initiativkraft, mod, innovations- och handlingskraft, egenskaper som också kommer att leda oss in i framtiden.

Läs mer
Kontaktinformation

Trollhättans Stad

Gärdhemsvägen 9

461 83 Trollhättan


Telefon: +46 520 49 50 00


E-post: Skicka E-post

Hemsida: Till hemsida