({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
10
aug
-
17
aug

Sommarlov i Vänersborg
Vänersborg

Sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar

Det är mycket på gång i Vänersborg under sommarlovet för alla lediga barn och ungdomar.

Passa på att prova på något nytt! Gå på sommarkollo, lek tillsammans med vänner, testa fiskelyckan eller anmäl dig till dansläger. Nedan följer exempel på aktiviteter under sommaren, se mer info på Vänersborgs kommuns hemsida.

Sommarkollo på Karlsro
Att åka på sommarkollo är ett perfekt sätt att spendera sommaren. På Karlsrogården i Öxnered finns både en vecka för årskurs 5-6 och en för årskurs 7-9. En härlig vecka tillsammans där vi badar, leker, gör utflykter, lagar mat, diskar, paddlar kanot och har det fint tillsammans. 

Fiskeskola
Lär dig fiske med Fiskeskolan. Varje kurs håller på i en vecka och bjuder på möjligheter för såväl nybörjare som mer vana fiskare. Fiskeskolan pågår från måndag till fredag (med undantag för midsommarafton) och som deltagare får du lära dig om allemansrätten, fiskarter, fiskemetoder som klassiskt mete till ro drag efter båt och hantering av fisk med mera. Vi blandar en kort teoretisk lektion med massor av praktik. All fiskeutrustning finns att låna, men flytväst är obligatoriskt. Kontakta Fritidsbanken om du behöver låna flytväst.

Konserter på Sanden
Under sommaren finns flera konserter där vi får uppleva sommaren på sanden på bästa sätt - i musikens tecken. Rock, pop, RnB och mycket mer kommer spelas vid olika tillfällen. Luta dig tillbaka och njut. 

Fritidsbanken 
På Fritidsbanken i Vänersborg kan du låna och lämna in idrotts- och fritidsutrustning. Allt är gratis och alla får låna. Exempel på utrustning som finns hos fritidsbanken är skridskor, fotbollsskor, gymnastikskor, klubbor, racketar, skateboard, inlines, golfset mm.

För öppettider se här.

Det finns massor av roliga och spännande aktiviteter att vara med på och mer information om dessa finns på Vänersborgs kommuns hemsida

Välkomna!

Vänersborgs kommun

Vänersborg är regionhuvudstaden vid Vänerns sydspets. Med sina ca 39 000 invånare är den liten nog att ha kvar småstadscharmen och stor nog att ha ett rikt utbud. Det strategiska läget vid Vänerns sydspets var avgörande för stadens placering och födelse 1644.

Läs mer
Kontaktinformation

Vänersborgs kommun

Sundsgatan 29

462 85 Vänersborg


Telefon: +46 521 72 10 00


E-post: kommun@vanersborg.se

Hemsida: vanersborg.se/