Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
01
jul
-
04
aug

Sommarlovskul på Åkers gård
Trollhättan

Ta med hela familjen och upplev spännande aktiviteter i slussområdet

I det vackra slussområdet i Trollhättan ligger Åkers gård. Där erbjuder Innovatum Science Center sommarlovsaktiviteter för barn, unga och familjer. Varför inte så ett frö som sedan blir en kul planta, konstruera din egen båt och slussa den i vår minikanal, eller leka lekar som varit populära i flera generationer?

På Åkers gård kommer du att kunna gå på upptäcktsfärd i det vackra närområdet. Prova på att tälja, delta i vattenlek och utmana familj och vänner i olika lekar.

Vi har också plockat fram styltor, kubb och krocket för er som vill spela lite på det gröna gräset under sommarsolen. Tips: tag gärna med er något gott att äta och dricka och ha en liten picknick i äppelträdens skugga.

Tillsammans med våra guider får du uppleva nutid och dåtid på Åkers gård. Det ges även möjlighet att titta på kaniner och skapa trädgårdskonst som vi tillsammans dekorerar trädgården med.

Ta med hela familjen och kom och upplev våra spännande aktiviteter som alla är gratis och för ALLA!

Öppet 1/7 – 4/8, kl. 10.00 – 16.00

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Innovatum science center

Här finns 4400 kvadratmeter fulla med interaktiva stationer, kreativa lekplatser och fascinerande experiment. Här finns möjlighet att vara aktiv, leka och prova på saker för hela familjen, men det finns också utrymme för den som vill gå runt och ta det lugnt, ta del av information och historia.

Läs mer
Kontaktinformation

Gården Åker

Vassliden 1

46134 Trollhättan


Telefon: +46520289400


Hemsida: innovatum.se/