({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Trollhättan Pride

01
jul

Trollhättan Pride 2023
Trollhättan

Drottningtorget första juli - ses vi där?

I år kommer Trollhättan Prides festival och parad genomföras på Drottningtorget lördagen den 1 juli, prgrammet är inte helt klart än men mycket kommer att hända. 

Det som är klart är att konferencier kommer att vara dragartist Imaa Queen, som också kommer att vara DJ, Rebecka Haak, samt Benjamin Bryntesson som är känd som Jane - Dalslands enda Dragqueen. Det kommer även bli allsång för barnen vid de gröna kullarna, samt andra aktiviteter för alla åldrar på torget med utställare med mera. Paraden planeras att avgå från Drottningtorget ca 14:30 och avslutas på torget med artisten Dotter.


På kvällen kommer det bli underhållning, fest och dans på Trollhättan Pride Afterparty på Folkets hus Kulturhuset, med bland annat dragshow med Imaa Queen, Ada Option och Jane the dragqueen.

Mer information kommer löpande på https://www.trollhattanpride.se/ 

Se klippet från förra årets Pride här

Hoppas vi ses där! 

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Trollhättan Pride

Trollhättan Pride vill kämpa för ett öppet och tolerant Trollhättan där alla människor oavsett kön, könsidentitet, sexuell läggning eller bakgrund kan känna friheten att vara sig själv. 

Läs mer
Kontaktinformation

Trollhättan Pride

Trollhättan



E-post: Skicka E-post

Hemsida: trollhattanpride.se/