({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Gustav Ike & Streetchic Media

22
okt
-
23
okt

Vänersborgs Ljusfestival
Vänersborg

Ljusfestival i Skräckleparken!

Vänersborgs populära ljusfestival kommer igen i oktober 2021! Förra årets succé som lockade över 8000 besökare på två kvällar är tillbaka. Detta år tar vi ny sats för att utveckla ett familjeevenemang som sätter Vänersborg ytterligare på kartan. 

Mellan den 21-23 oktober kl 18 tänder vi ljuset i Skräckleparken igen.

NYHET! Biergarten under stjärnorna med burgare, smått och gott, öl/vin.

Tordag 21 oktober kl. 17-22
Var med redan från start denna torsdagskväll när VBG Group inviger och tänder ljuset till tonerna av Vänersborgs Musikkår. Upplev en magisk Eldshow med Aurora, Piraterna Glad på Piratberget och överraskningar utmed Ljuspromenaden. Tänd en ljuslykta på Jakobben, stanna till och njut av magisk underhållning, testa lyckan på våra lotterier eller besök festivalknallarna.

Torsdags-AW! Slå er ner i vårt Biergarten under trädkronorna, ät och drick gott. Öl- och vinrättigheter.

Fredag 22 oktober kl. 17-23
Denna härliga fredag lyser vi upp kvällen lite extra tillsammans med Vänersborgsbostäder och fritidsklubben Hjälpande händer. Piraterna Glad är även idag på plats på Piratberget, Birger & Frida sjunger ut – och det blir dans i massor. Upplev hissnande akrobatik med världsartisterna Jimmy och Anna som svävar högt över Skräckleparken, prova lyckan på våra lotterier eller besök någon av festivalknallarna.

Fredags-AW! Slå er ner i vårt Biergarten under trädkronorna, ät och drick gott. Öl- och vinrättigheter.

Lördag 23 oktober kl. 17-23
Denna kväll tänder vi ljuset i Skräckleparken i samarbete med ICA Kvantum. Vi passar även på att inviga Vänersborgs Kulturvecka med en gratiskonsert med Idol- och Melodifestivalvinnaren Tusse.

Konserten är ett samarbete mellan Hållbarhetsveckan, Kulturveckan och Ljusfestivalen och är gratis men du behöver boka fribiljetter då antalet är begränsat. 

Beställ din fribiljett här!

För dig som inte kan boka digitalt så kan du också hämta ut din biljett hos Vänersborgs turistbyrå. Begränsat antal platser, max 4 biljetter per person (gäller både digitalt och tryckta).

Kvällen fortsätter sen på i samma anda som de andra kvällarna med att Piraterna Glad kommer finnas vid Piratberget, Birger & Frida sjunger, det bjuds på eldshow och överraskningar utmed Ljuspromenaden. Stanna till och njut av magisk underhållning, prova lyckan på våra lotterier eller besök någon av festivalknallarna.

Njut av lördagen! Slå er ner i vårt Biergarten under trädkronorna, ät och drick gott. Öl- och vinrättigheter. 

Se hela programmet för Ljusfestivalen här

Inträde:
Helgpass (gäller för alla tre kvällar) - 180 kr/vuxen, 120 kr/pensionär, 80 kr/barn 3-12 år
Pris/kväll: 80 kr/vuxen, 60 kr/pensionär, 40 kr/barn 3-12 år 
Entréköp på plats: Kontant/swish – ej kort
Köpta biljetter återlöses ej.

Entré sker vid korsningen Vallgatan/Parkgatan i östra delen av festivalområdet. Med förköpsbiljett minskar risken för kö. Skriv ut din biljett eller ha den i mobilen.

Köp de olika biljetterna här

Festivalparkering: Vid Sjövallen, öster om festivalområdet, eller p-platser i stan. Lämna bilen hemma, om du kan.

Karta över festivalområdet

Varmt välkomna!

Restriktioner
Självklart kommer du bara om du är fri från sjukdoms/förkylningssymtom. Inga hundar är tillåtna på festivalområdet. Området består av mindre grusvägar, gräsytor och bergknallar, så ta på dig rejäla skor. Handikapptoalett finns i anslutning till området.

Vänersborgs IF

Vänersborgs IF tillhör Västergötlands äldsta fotbollsföreningar och har genom åren haft 15 idrottsgrenar på programmet. Det började med Kälkåkning 1906 - Läs mer om VIFs historia på hemsidan

Läs mer
Kontaktinformation

Vänersborgs IF

Groprovägen 4

462 56 Vänersborg


Telefon: +46 521 10053


E-post: info@vanersborgsif.se

Hemsida: svenskalag.se/VIF