({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Hemester

Semestra på hemmaplan och upptäck nya spännande platser och aktiviteter i närheten av ditt eget hem. Här kommer lite inspiration på vad du kan hitta på under din hemester.

Missa inte charmen att turista i din egen stad, det finns mycket mer i närheten än vad man kan tro. Du behöver inte resa långt för att få nya och oförglömliga upplevelser antingen genom att upptäcka något nytt eller återvända till en plats du inte har besökt på många år och återupptäcka härlig nostalgi. 

Använd ditt hem som bas och upptäck din egen stad eller kanske grannstaden bara en kort bil-, cykel-, eller bussresa bort.

Gå en guidad tur på egen hand

Påbörja en ny upptäcktsresa när du vill i Trollhättan och Vänersborg. Gå turerna och ta del om spännande platser och information längst vägen.

Spela sommarbingo

Vad har du sett i sommar? Uppmärksamma alla de små sakerna och delta i sommarens bingo och se hur många kryss du får. Kan du få full bricka?

Antar du utmaningen?

För den ultimata upplevelsen av Trollhättan och Vänersborg har vi tagit fram en utmaning till dig. Har du upplevt hela Trollhättan-Vänersborg i år?

Boka semester på hemmaplan

Varför inte unna dig lite lyx på hemmaplan i sommar? Har du bott på hotell i din egen stad förut? Kanske är det dags nu, dags att turista i ditt närområde på riktigt. Checka in och andas ut, njut av lyxen av att slippa laga mat, att få frukosten serverad och att inte behöva bädda sängen. Det där lilla extra helt enkelt! Våra lokala hotell utlovar en avkopplande miljö och någonting för alla smaker, dessutom finns det en rad trevliga paketerbjudanden att välja på. Testa någonting nytt, bo på hotell hemma i sommar!

Passa också på att stötta dina lokala favoriter med att köpa hem take away från restaurangen runt hörnet eller kanske beställa hem varor från butikerna i centrum. Upplev vad centrum har att erbjuda även för dig som vill stanna hemma. 

Stötta lokalt i Trollhättan och Vänersborg

Fyll dina dagar med lokala äventyr

 

Kombinera en avkopplande övernattning med spännande lokala äventyr i Trollhättan och Vänersborg. Hur spenderar du en ledig dag eller semestern helst? Föredrar du långa promenader vid vattnet eller kanske trailrunning på en utmanande naturstig? Eller lockar en fisketur på Vänern mer? Drivs du av adrenalinet från att cykla mountainbike eller att slå golfbollar på rangen? Eller är det helt enkelt så att du föredrar lite av varje, puls och avkoppling i kombination?

Valmöjligheterna och aktiviteterna på hemmaplan är många, så frågan är
– Vad roar du dig med i sommar?

Vill du ha ännu mer inspiration om vad du kan hitta på? Vi har samlat flera guider som hjälper dig i planeringen. Familjeäventyr eller vandring på egen hand, vad vill du uppleva?

 

Tid över? Här har vi samlat fler guider för alla tillfällen och väder.