({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Jerusalema Challenge - The Beat of Trollhättan

Inte nog med att Smaka på Trollhättan blev Sveriges första hybrida matfestival utan det var också då som Trollhättan slog världsrekordet i Jerusalema Challenge!

Jerusalema Challenge under Smaka på Trollhättan

Att dansa skapar glädje, hopp, gemenskap och samhörighet och Jerusalema Challenge har tagit världen med storm gällande att sprida detta budskap. Därför ville vi kraftsamla Trollhätteborna till kanske den största Jerusalema Challenge som gjorts hittills, med ambitionen att slå det tidigare världsrekordet på 700 personer i en virtuell flash mob, genom att skapa vår egen Trollhätteversion - ”The Beat of Trollhättan”.

Runt om i staden samlades skolungdomar, kollegor, familjer, vänner och föreningsmedlemmar och filmade sig själva när de gjorde utmaningen. Därefter lades bidragen upp på Facebook och taggades med #jerusalematrollhattan.

Världsrekordfilmen The Beat of Trollhättan

Till Smaka på Trollhättan 2021 skapades världsrekordfilmen The Beat of Trollhättan där man kan se flera av de bidragen som skickades in. Se filmen här:

 

The Beat of Trollhättan

 

Tillsammans lyckades vi nå över 700 personer vilket betyder att vi slog det tidigare världsrekordet i Jerusalema Challenge. Du kan kolla in flera av bidragen i sin helhet på Facebook #jerusalematrollhattan

Tack så mycket för alla de fantastiska bidrag vi fått in till oss samt som vi vet finns på sociala medier under hashtaggen. Vi vet också att det finns fler bidrag som inte är upplagda i offentliga sociala kanaler så vi har inte haft möjlighet att få med dem i filmen. Dessa tillsammans med de som dansade under Efterfestivalen under Smaka på Trollhättan gjorde att vi blev över 700 personer.

 

 

Tillbaka till Smaka på Trollhättan