({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Jerusalema Challenge - The Beat of Trollhättan

Inte nog med att Smaka på Trollhättan kommer att bli Sveriges första hybrida matfestival så kommer 21-22 maj också att bli ett tillfälle för världsrekordförsök. 

Skapa historia under Smaka på Trollhättan

Att dansa skapar glädje, hopp, gemenskap och samhörighet och Jerusalema Challenge har tagit världen med storm gällande att sprida detta budskap. Nu vill vi kraftsamla Trollhätteborna till kanske den största Jerusalema Challenge som gjorts hittills, där vi hoppas kunna slå det tidigare världsrekordet på 700 personer i en virtuell flash mob, genom att skapa vår egen Trollhätteversion - ”The Beat of Trollhättan”.

Samla ditt kompisgäng, dina föreningsmedlemmar, kollegor, släktingar, din familj, nära och kära och skapa er egen challenge. Ni väljer själva vilken stil ni vill ha och hur er dans eller rörelser ska se ut. Det enda ni behöver göra är att följa vissa enkla grunder, ha en mobil för inspelning samt anpassa tiden för er challenge. Lägg sedan upp er film på Facebook och tagga #jerusalematrollhattan och hjälp oss nå över 700 deltagare så vi slår rekordet. 

Vi kommer därefter skapa en världsrekordfilm, The Beat of Trollhättan, som lanseras under Smaka på Trollhättan. Så tveka inte, anmäl er och hjälp oss att skapa kanske världens mest omfattande Jerusalema Challenge!

För dig som vill veta mer om vad Jerusalema Challenge är, kolla in denna länk.

Var med i världsrekordet med några enkla steg!

  • Samla er på ett coronasäkert vis
  • Filma er Jerusalema Challenge med telefonen, tänk på att filma i liggande läge då vi kommer samla in bidrag för att skapa en gemensam film
  • Lägg upp er video på Facebook och tagga med #jerusalematrollhattan. Lägg även gärna till @gotrollhattan och #smakapatrollhattan.
  • Passa också gärna på att skicka vidare utmaningen genom att tagga nära och kära i inlägget
  • För att vara med i världsrekord-filmen så behöver ni ha lagt upp ert bidrag på Facebook innan 30 april 2021. 
  • Release av filmen kommer ske i samband med Smaka på Trollhättan 21-22 maj 2021.

Om ni inte har Facebook så går det också bra att skicka in ert bidrag till ann-christine.carlsson@trollhattan.se Om filen är för tung så kan ni använda er av www.sprend.se och skicka filen där. 

Genom att tagga ert evenemang med #jerusalematrollhattan så godkänner ni att Trollhättans Stad får använda ert videoklipp för att klippa ihop till den film som kommer lanseras under Smaka på Trollhättan 2021. Ni godkänner även att vi sprider vidare er film i våra kanaler. 

Vid frågor, vänligen kontakta Anki Carlsson
Epost ann-christine.carlsson@trollhattan.se

Stort lycka till!

Vänliga hälsningar
Arrangörerna till Smaka på Trollhättan

Inspiration

Kolla in dessa härliga klipp på deltagarna i Jerusalema Challenge Trollhättan!

Konståkningsklubben Trollhättan-Vänersborg

Teater Endorfin

Friskis & Svettis Trollhättan

NEVS

Följ hashtagen #jerusalematrollhattan på Facebook och se ännu fler klipp! https://www.facebook.com/hashtag/jerusalematrollhattan 

 

Tillbaka till Smaka på Trollhättan