({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Cookalong under Smaka på Trollhättan

Under Smaka på Trollhättan 2021 hölls tre cookalongs med Zeina Mourtada, Rickard Halleröd och Young Chefs Club. Missade du dessa så kan du här nedan ladda ner recept och inköpslistor för att laga hemma i efterhand.

 

Zeina Mourtada

Zeina Mourtadas matlagning har inspiration från många regioner och länder. Hon har släppt inte mindre än tre kokböcker och bland annat vunnit Allt om Mat:s stora Matpris 2018. Under Smaka på Trollhättan kommer hon att ta med dig på en smakresa till Mellanöstern. 

Rickard Halleröd

Rickard Halleröd har med sina stora matkunskaper fört fram Alberts kök till många fina utmärkelser genom åren. Dessutom syns han ofta i många andra sammanhang som har med mat och dryck att göra. Under hans Cookalong bjuds det på en riktig gammal klassiker; råbiff.

Young Chefs Club

Young Chef Club (YCC) är ett branschnätverk för unga kockar i Sverige. Här presenterar de två rätter där de har valt att fokusera på enkelheten men samtidigt två välsmakande rätter som går utmärkt att laga tillsammans.

 

 

 

Tillbaka till förstasidan