({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Cookalong, Cook-along eller Cook along? Kärt barn har många namn, vi kallar det kort och gott Cookalong online

Cookalong online är också på distans, det betyder att ni kopplar upp er mot vår matstudio och vi sänder live direkt till er alternativt att ni kan se det inspelat när det passar er.

Det kommer vara stjärnkockar av olika slag och med olika teman på sin matlagning som kommer att lotsa dig hemma i ditt egna kök. Vi lagar mat ihop fast vi är på olika fysiska platser, perfekt i tider som dessa. Eventet har inga begränsningar i deltagarantal eller geografisk spridning.

Ni har en råvarukorg att utgå ifrån och våra kockar lotsar dig sedan rätt i vad som ska göras och i vilken ordning. Tillsammans med våra professionella kockar får ni en fantastisk matresa tillsammans och du kan glänsa för dina närmsta med något extra gott eller så är ni alla med och lagar mat efter instruktionerna.

Varmt välkomna att boka upp er för en råvarukasse som hämtas i matbutiken och sen lagas det mat i ditt kök på ett mästerligt sätt.

Mer information och bokning av råvarukasse presenteras här inom kort.

 

Tillbaka till förstasidan