({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sponsorer 2022

 

Huvudsponsorer

Sponsor Strömmarns.jpg

Strömmarns

Beläget intill Trollhättefallen och Olidan ligger Trollhättans lokala bryggeri Strömmarns. Här bryggs gedigen hantverksöl i en gammal renoverad kraftstation. Med dess unika sortiment och Strömkarlen själv som hedersgäst har Strömmarns bryggeri snabbt blivit en populär plats att såväl besöka som att smaka på deras nytappade öl.

Vill du läsa mer om Strömmarns samt se deras unika sortiment: https://strommarns.com/

Sponsor Renta.jpg

Renta

Är företaget som har bygg- och anläggningsmaskiner med högsta tillgänglighet, service och kvalitet. Renta finns från Malmö i söder till Mälardalen i norr. Renta har det lilla bolagets charm som bryr sig om det lokala närområdet men även det stora bolagets muskler när det behövs.

Vill du läsa mer om Renta samt se vad de kan erbjuda dig: https://www.renta.se/maskinuthyrning-trollhattan/

Sponsor Turistrådet Stor.jpg

Turistrådet Västsverige

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för utveckling och marknadsföring av besöksnäringen i Västsverige. De arbetar för en hållbar utveckling av den västsvenska besöksnäringen i samverkan med företag, kommuner och lokala turistorganisationer - allt i syfte att marknadsföra destinationen Västsverige. 

Läs mer här: https://www.vastsverige.com/turistradet-vastsverige/ 

Sponsor Trollhättans Stad.jpg

Trollhättans Stad

Vår vision är att Trollhättan ska vara en stolt och innovativ stad med plats för framtiden. Här ska det vara gött att leva helt enkelt. Därför är vi extra stolta när vi blir utnämnda till en av åtta framtidsstäder, Sveriges friluftskommun och årets studentstad.

Vill du läsa mer om Trollhättans Stad: https://www.trollhattan.se/startsida 

 

Sponsorer

Sponsor Blomhuset.jpg

Blomhuset

Förutom att Blomhuset tillhör en av Sveriges modernaste blomsterfackshandelskedjor – Interflora är det också ett familjeföretag som idag ägs av tredje generations blomsterhandlare Niclas Karlsson. Med en fantastisk inspirerande innergård erbjuder Niclas och hans team idag allt inom växter, grönt, inspiration och inredning. Blomhuset står för Kvalitet, Service, Yrkeskunnande.

Läs mer här: https://blomhuset.trollhattan.interflorabutiker.se/#/ 

Sponsor Global.jpg

Global

För tusen år sedan tog japanska smeder svärdsmidet till en ny nivå när man skapade ett särskilt hårt, vasst och välbalanserat svärd åt den fruktade krigarkasten samurajerna. I likhet med samurajsvärdet är Globalkniven noga balanserad och tillverkad av ett specialstål som gör den unikt vass och hård.

Läs mer här: https://www.globalknivar.se/ 

Sundqvist.jpg

Sundqvist

Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken. Sundqvists historia började 1963 – idag har dom marknadens vassaste varumärken i sin portfölj och är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i verksamheten.

Läs mer här: https://www.sundqvist.se/

Sponsor Hemköp.jpg

Hemköp

Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Hemköp Kungsgatan är en av ca 200 Hemköp-butiker över hela landet. Mitt i centrala Trollhättan möter du Andreas och hans gäng där målet är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag.

Läs mer här: https://www.hemkop.se/butik/4789 

Sponsor ICA Matmor.jpg

ICA Matmor

På ICA supermarket hittar du alltid ett brett utbud med smaker från lokala leverantörer. En mataffär för alla och alla dagar och dessutom bra pris varje dag. Butiken hittar du fysiskt i Oden eller online eller sociala medier.

Läs mer: https://www.ica.se/butiker/supermarket/trollhattan/ica-supermarket-oden-1831/start/

Sponsor Kopparbergs.jpg

Kopparbergs

Sveriges näst största svenskägda bryggeri. Allt började med den perfekta svagdrickan. Redan år 1882 gick ett antal svagdricksbryggare samman och startade Kopparbergs Bryggeri. Ambitionen var att brygga Sveriges godaste svagdricka. Kopparberg Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider.

Läs mer här: https://www.kopparbergs.se/ 

Sponsor Kraftstaden.jpg

Kraftstaden

Vi erbjuder ca 401 000 kvm industri-, kontors- och utbildningslokaler samt lokaler för offentlig verksamhet. Du hittar våra lokaler och fastigheter i attraktiva lägen runtom i Trollhättan. Kraftstaden Fastigheter är en del i arbetet med att få Trollhättan att växa och möta de behov som finns nu och i framtiden.

Läs mer här: https://www.kraftstaden.se/ 

Sponsor Mio.jpg

Mio möbler Trollhättan

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Mio Trollhättan är beläget intill Båbergrondellen i Trollhättan. Här möts du av ett härligt team som ger dig professionell och personlig service. Mio är alternativet för dig som söker inspiration att förnya ditt hem med stilsäkramöbler och prisvärd kvalite.

Läs mer här: https://www.mio.se/butiker/trollhattan