({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Sponsorpaket Smaka på Trollhättan 2021

Stötta lokalt och gör något kul med din personal eller kunder genom att bli sponsor till Europas första hybrida matfestival, Smaka på Trollhättan.

Smaka logga liten.png

Vem har sagt att det inte går utmärkt att dela smak och doftupplevelser och att ha årets roligaste företagsevent utan att ses fysiskt? Smaka på Trollhättan bjuder in till en helkväll med god mat och underhållning, stand upp, musik och mycket mer. Det är dessutom är helt coronasäkert.

Genom att bli sponsor ger du inte bara din personal en oförglömlig kväll, du stöttar även lokalt. Restaurang- och kulturbranschen har det just nu väldigt tufft. Smaka på Trollhättan möjliggör för dig och ditt företag att på ett enkelt sätt vara med och stötta och visa våra lokala aktörer extra omtanke.

Företagspaket 10.000 kr

• Ditt företag blir en del Smaka på Trollhättan och får publicitet på evenemangets hemsida, i inspirationstudion och på våra sociala kanaler.

• Du stöttar vårt lokala näringsliv och kultur.

• Ett virtuellt bord för 10 personer där ni avnjuter en 4-rätters meny och en massa härlig underhållning.

• 10 biljetter till efterfestivalen som är en fortsättning av den virtuella matfestivalen.

• Enskilt inlägg kring er verksamhet på evenemangets hemsida.

Såhär går det till?
10 färdigpreppade matkassar står redo att hämtas upp på vald restaurang. På egen hand färdigställer ni sedan maten i ert kök innan ni slår er till bords och kopplar upp er till festivalen.

För kvällens underhållning står vår lokala stand up, Therese Mcdonald, musik-underhållning från bland annat BC Rajder och Bon Vivants. Vid ert bord kan ni under kvällen också få ett oväntat besök från en värd som pratar om maten, stämmer av stämningen eller kanske peppar er inför quizet.

Bli sponsor genom att maila till hej@citytrollhattan.se innan den 18 maj.

www.smakapatrollhattan.se

 

Smaka logotyper.png