({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Låt den virtuella matfestivalen komma hem till dig

Under Smaka på Trollhättan kommer det arrangeras en digital matfestival där du kommer ha möjlighet att boka ett virtuellt bord ihop med ditt tjejgäng, herrmiddagsgänget, din familj, dina vänner, jobbarkompisarna eller varför inte ta plats vid ett mixat bord och träffa nya vänner. Gör dig redo för en helkväll med mat, underhållning, sällskap och mycket mer.

Det går utmärkt att dela smak- och doftupplevelser utan att ses fysiskt. Under Smaka på Trollhättans sista dag genomförs en virtuell matfestival som inleds med pubquiz följt av middag med avsmakningsmeny och underhållning i en virtuell restaurang. Kvällen avslutas med en efterfestival där man får chans att smaka på delar av Trollhättans kultur och underhållningsutbud.

Till den virtuella restaurangen kan man boka bord för upp till 10 personer. Maten förbereds på en fysisk restaurang där den hämtas upp. Du som deltagare slutför sedan matlagningen hemma i ditt eget kök efter instruktion.

Tillsammans äter man sig sedan igenom den särskilt framtagna avsmakningsmenyn. Under hela måltiden umgås, underhålls och äter man tillsammans med de övriga gästerna vid sitt virtuella bord, via sin dator eller surfplatta.

Du kommer mellan rätterna och efter desserten att bjudas på underhållning av olika slag. Det blir Pubquiz, trubadur, Stand Up, liveband och andra överraskningar. En riktigt trevlig helkväll som du sent kommer glömma.

Begränsat antal platser och biljettsläpp

Till den virtuella matfestivalen har vi begränsat antal platser så gör dig redo för biljettsläppet den 22 april.

Varje kuvert innehåller en 4 rätters avsmakningsmeny och kostar 495 kr oavsett vilken restaurang du väljer att hämta maten ifrån. Till varje meny finns även dryckestips att själv inhandla. Du bokar och betalar samtidigt maten hämtar du enligt instruktion i din bekräftelse strax före eventet den 22 maj.

Vilken restaurangmat väljer du?

Järnet, en nykomling på Trollhättans restaurangkarta och som serverar gött käk gjord på lokala råvaror. Här finner du en ständig variation av menyer som tar dig till världens alla hörn med Järnets egna slut touch. Smakmenyn inför kvällen består av lite allt möjligt gött, en jorden runt resa.

Nova mat och möten, deras specialitet är närproducerade råvaror som de gärna gör god och traditionsenlig husmanskost av. Smakamenyn kommer dock att även få en touch av lördagslyx i form av Ostron eftersom Nova brukar stå värd för EM i Ostronöppning.

Pasion tapas & wines, här är en äkta spansk tapasretaurang som erbjuder spanska tapas med smak av den sydeuropeiska kulturen. Ett besök i restaurangen på Kungsgatan får dig att drömma och resa bort för en stund. Kvällens avsmakningsmeny låter dig känna medelhavets värme och goda smaker.

Teknik

Som deltagare behöver du en egen dator eller surfplatta med kamera och microfon. Max två personer per enhet och då med varsin smakameny så klart. Tekniken tillåter upp till 18 deltagare som har kamera och mikrofon på samtidigt men vi har valt att begränsa till 10 platser för att skapa en bra digital samtalsmiljö.

 

Vi ser fram emot att träffa dig på den virtuella matfestivalen den 22 maj! Fundera på vem vill du ha med dig på denna världsunika händelse eller boka din egen plats vid bordet.

Då antalet platser är begränsade, så vill vi förbereda dig att så du är redo att göra din beställning redan den 22 april för att säkra er plats i världens första hybrida matfestival.

Varmt välkomna!

 

 

Tillbaka till förstasidan