({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Pumphuset i Trollhättan

Pumphuset sessions

Låt oss presentera en intim konsertserie i en unik och historisk miljö. Välkomna till Pumphuset i Folkets Park och ta del av avskalade spelningar med högklassiga artister!

När: Torsdag 10/8, torsdag 24/8 & torsdag 31/8
Tid: 19.00-ca 20.00
Plats: Pumphuset, Folkets Park
Övrigt: Fri entré, begränsat antal platser

 

Lovisa Samuelsson

Konsert med Lovisa Samuelsson på torsdag 10 augusti kl 19.00 i Pumphuset, Folkets Park.

 

LOVISA SAMUELSSON är artist, multiinstrumentalist och kompositör ursprungligen från Alingsås och för närvarande baserad i Stockholm. Hon har turnerat flitigt i stora delar av världen och spelar med artister som Ane Brun, Loney Dear, Jonathan Johansson, Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco. 2014 kom hennes debutalbum, Main Magma Chamber, som följdes upp 2020 med plattan STAD/DIS. Hon har även deltagit som solist under Victoriakonserten.

Lovisa är ett musikaliskt unikum och bör upplevas live och nära.

 

 

Hanna Enlöf

Konsert med Hanna Enlöf på torsdag 24 augusti kl 19.00 i Pumphuset, Folkets Park.

 

HANNA ENLÖF är ena halvan av americana-duon Good Harvest som blivit ett självklart namn på den svenska musikhimlen. Efter några intensiva år med kritikerrosade album och medverkan i några av SVTs största produktioner, spelningar på legendariska scener (Dalhalla, Storan, Skansen) och samarbeten med bland andra Tommy Körberg och Mando Diao tog duon en välbehövlig paus när pandemin bröt ut.

Hanna använde tiden väl till att skapa sin solodebut BareBones som nu fått sin uppföljare i albumet Solitude. Hanna har gjort sig känd som en fenomenal gitarrist med lovord från bland andra gitarrvirtuoserna Jojje Wadenius och Emil Ernebro.

Samtidigt i Pumphuset pågår utställningen Ason Kont & Hantverk med målningar av Elisabet Andersson och bokbinderi av Bengt Andersson.

 

Kristian Anttila

Konsert med Kristian Anttila på torsdag 31 augusti kl 19.00 i Pumphuset, Folkets Park.

 

KRISTIAN ANTTILA firar 20-årsjubileum med en ny återblickande soloföreställning som reser landet runt. Ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer från garage i Jokkmokk till baseboll-arenor på Kuba. Om vart han är idag, själv med en gitarr på scenen och hur det kom att bli så. En fascinerande livsteckning där musiken varsamt tar dig i handen och låter dig följa med. Allting berättat med en varm, öppen och humoristisk ton och samtidigt allvarsamt berör psykisk hälsa.

Samtidigt i Pumphuset pågår utställningen Ason Kont & Hantverk med målningar av Elisabet Andersson och bokbinderi av Bengt Andersson.

 

 

 

Tillbaka till Sommarpuls