({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Folk som samlas på Drottningtorget i Trollhättan

Utomhusbio under Sommarpuls

Torget riggas upp och bjuder in dig till en härlig filmvisning. Packa picknick-korgen och ta med dig vänner, familjen, första dejten och slå dig ner dessa härliga sommarkvällar. Vad vore bio utan popcorn och snacks? Givetvis finns möjlighet att köpa snacks och lättare tilltugg på plats.

 

 

Söndag 30/7

Tid: 18.00: Barn & 20.30: Vuxna
Plats: Drottningtorget
Övrigt: Fri entré, Begränsade sittplatser, tag även med egen stol/filt

 

Asterix & Obelix: I drakens rike

Den kinesiska kejsaren Han Xuandis enda dotter, flyr från en strikt prins och söker hjälp från Gallien och de två tappra krigarna Asterix och Obelix.

Filmen börjar kl 18.00

Från 7 år.

 

Triangle of Sadness

Vi får följa det unga modellparet Carl och Yaya. Filmen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vapenhandlare och en marxistisk kapten. Allt avslutats på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

Filmen börjar kl 20.30.

Från 11 år.

 

 

Söndag 13/8

Tid: 18.00: Barn & 20.30: Vuxna
Plats: Drottningtorget
Övrigt: Fri entré, Begränsade sittplatser, tag även med egen stol/filt

 

Mästerkatten 2

Mästerkatten har gjort av med åtta av sina nio liv. Det finns en önskestjärna som kan återkalla han förlorade liv och han ger sig ut på en resa som leder honom in i den svarta skogen. Med bara ett liv kvar, måste Mästerkatten bli ödmjuk och be om hjälp från sin tidigare partner och fiende, den fängslande Kitty Mjuktass.

Filmen börjar kl 18.00.

Från 7 år.

 

A man called Otto

Otto Anderson är en grinig änkeman, vars enda glädje kommer från att kritisera och döma sina grannar. När en ny familj flyttar in möter han den kvicktänkta och höggravida Marisol. Detta möte leder till en oväntad vänskap. ”A man called Otto” är en amerikansk re-make på den svenska boken och filmsuccén ”En man som heter Ove”.

Filmen börjar kl 20.30.

Från 11 år.

 

Tillbaka till Sommarpuls