({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Joachim Nywall

Hemester i vinter

Stanna hemma i vinter och upplev hemester i Trollhättan och Vänersborg. Vintern är en vacker årstid med mycket fint att upptäcka. Här kommer turistbyråns tips på hur du kan avnjuta en riktigt skön hemester i vårt område.

Det finns mycket att hitta på i Trollhättan och Vänersborg även under vintern, både utomhus och inomhus. Vad sägs exempelvis om att gå guidade turer på egen hand, äta god mat, komma ut på ävengtyr i skidspåret eller på isbanan eller bara unna dig en stund avkoppling och vintermys.

Till Facebook

Fotograf: JOACHIM NYWALL

I Trollhättan finns en konstsnöanläggning samt två områden med flera skidspår. I Vänersborg finns också där två områden med skidspår och uppe på vackra Hunneberg finns både korta och långa spår att följa. Flera av spåren i vårt område är belysta så du behöver inte oroa dig om du kommer iväg för tidigt eller sent på dagen. Saknar du utrustning så kan du låna av Fritidsbanken i båda städer.

Skidspår i vårt område

Det är viktigt att du unnar dig ett avbrott i julstressen och sitter ner en stund och bara kopplar av. Vintern är en härlig tid att bara njuta av en kopp med något varmt, någon god kaka och en fin utsikt. Eller varför inte bara göra vardagen lite enklare och köp hem mat exempelvis. Kolla in några tips från oss hur du gör vintern lite extra mysig.

Äntligen vintermys