Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

 • West Sweden Action Weeks Training Camp.

West Sweden Action Weeks Training Camp 8-10 maj

Välkommen till TanumStrand i Grebbestad 8-10 maj 2020 för en träningshelg utöver det vanliga, med många olika sporter och TV-inspelning. Värdar är Sverige Springer med Andreas Odén och Anna & Emil Jönsson Haag i spetsen.

Helgen den 8-10 maj är det dags för ett av årets häftigaste och mest varierade träningshelg. Det kommer bjudas på flera träningspass med möjlighet att testa på grenar du kanske inte brukar ta dig an. Välj mellan traillöpning, landsvägscykling, paddling, swimrum och rullskidåkning.

Under West Sweden Action Weeks Training Camp spelar Sverige Springer in ett TV-program som sänds på Sportkanalen, TV4 Play, C More och på sverigespringer.se. Du kommer även att få se filmerna från TV-programmet under helgens gemensamma samlingar.

 

Trailer West Sweden Action Weeks Training Camp.

 

VEM RIKTAR SIG TRÄNINGSHELGEN TILL?

Till detta event välkomnar vi ALLA, oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans.

Är du den enda träningsintresserade i familjen? Det är lugnt! Ta med dina nära och kära och gör en weekend tillsammans. Det finns fina erbjudanden för medföljande. Ni äter alla måltider tillsammans, men medan du tränar kan de antingen koppla av på hotellet (det finns bland annat spabehandlingar, familjebad med simbassäng, rutschkana och bubbelpool, bastu på bryggan, kajakuthyrning, dykcenter och närliggande golfbanor) eller utforska närområdet.

Klicka på bilden nedan för att hitta saker att göra i närheten.

 

VAR ÄR DET?

West Sweden Action Weeks Training Camp 2020 hålls på TanumStrand i Grebbestad, en och en halv timme norr om Göteborg. TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med såväl hotell som stugor precis vid havet, spa, inomhusbad och egen gästhamn. Välj mellan att bo i stuga eller på hotellet, beroende på vad som passar bäst för dig, din familj eller ditt kompisgäng.

TanumStrand.

 

MÅNGA TRÄNINGSPASS ATT VÄLJA BLAND

Välj mellan olika sporter. Du kan testa på flera olika om du vill.

 • Trail running
 • Paddling
 • Swimrun
 • Landsvägscykling
 • Rullskidor

Varje sport har pass i två nivåer; en lättare variant för nybörjare och en avancerad variant för mer erfarna utövare som vill utveckla sig till nästa nivå. Det kommer dessutom finnas möjlighet att låna utrustning inom flera av sporterna (och köpa efter lägret om man vill). Hos TanumStrand kan du läsa mer om de olika träningspassen.

Löpare i skärgården.

Fotograf: Jakob Edholm

 

UPPLÄGG FÖR HELGEN

Fredag

 • Kl.16 Träningspass
 • Kl.19 Välkomstmiddag med program

Lördag

 • Morgonjogg
 • Frukost
 • Träningspass, 2h
 • Lunch och föreläsning
 • Träningspass, 2h
 • Egen tid (fika, bastu etc.)
 • Middag med program

Söndag

 • Morgonjogg
 • Frukost
 • Träningspass, 2 h
 • Lunch med avslutningsprogram (slut kl.14)

Boende, mat, föreläsningar, alla träningspass och entré till inomhusbadet Stora Blå och gymmet ingår i paktetet. Dessutom kommder det finnas möjlighet att låna utrustning till vissa pass.

 

TRÄNARNA DU KOMMER ATT TRÄFFA

Vad vore en träningshelg utan riktigt vassa tränare och inspiratörer? På West Sweden Action Weeks Training Camp 2020 kommer du bland annat att träffa:

Emil & Anna Jönsson Haag

Anna och Emil är två av Sveriges mest folkkära idrottare och har tillsammans en gedigen samling medaljer från SM, VM och OS. För några år sedan lade de elitkarriären inom längdskidåkning på hyllan. 2019 blev de föräldrar och får nu lära sig allt om att få ihop livspusslet med barn och träning.

Andreas Odén

Andreas blev känd som sportjournalist på TV4 och gick efter många år vidare till att skapa ett eget produktionsbolag tillsammans med en vän. Han har alltid varit intresserad av idrott och programleder sedan 2010 Sverige Springer som är en inspirationskälla till träning för alla.

Calle Halfvarsson

Det senaste decenniet har Calle varit en av Sveriges mest framstående skidåkare på herrsidan. Flera gångar har han stått överst på prispallen i världscupen. Han är även en duktig rullskidåkare och blev 2019 trea i Alliansloppet i Trollhättan – världens största rullskidlopp.

David & Joel Backa

Tvillingbröderna David och Joel vet vad som krävs för att gå från nybörjare till löparveteraner. De höll sig länge till sina sporadiska pass på 5-10 km, men bestämde sig en dag för att anmäla sig till ett fjällmaraton. Idag har de sprungit över 30 fjällmaror och blivit välkända profiler inom traillöpning.

Danny Hallmén

Det är en mäktig meritlista som Danny hunnit bygga upp inom paddlingsidrotten. Eller vad sägs om; EM-brons i Quadrathlon, världsrekordhållare på 24h paddelmaskin, förbundskapten och tränare inom landslaget, samt tränare på Sveriges enda riksidrottsgymnasium för kanotister?

Mattias Reck

Mattias är en av Sveriges mest erfarna cykeltränare och en uppskattad föreläsare. Han har tidigare varit förbundskapten för landsvägslaget och just nu tränar han några av världens bästa cyklister under WorldTour. Han är även aktuell med olika träningsprogram inför Vätternrundan.

Vid sidan av dessa tränare kommer du även att träffa instruktörer från arrangörerna till de lopp som ingår i West Sweden Action Weeks i augusti.

 

West Sweden Action Weeks

West Sweden Action Weeks samlar loppen för dig som springer, paddlar, cyklar, simmar eller åker rullskidor. Vi bjuder på upplevelser och miljöer som slår våra deltagare med häpnad. Vi är en folkfest där alla får vara med, och där hållbarhet står i första led. Utmana dig själv!

 

West Sweden Action Weeks