({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Martin Jacobson

Backa Loge
Kalv

Charmigt boende långt från buller och brus

Beläget mitt i Fegens vackra naturreservat långt från vardagens buller och brus ligger Backa Loge. Här finns alla möjligheter för att du ska kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Hyr en eka eller kanot för en avkopplande stund på sjön. En solig dag kan du ligga vid stranden och bada eller promenera längs strandens ängar och blandskog.

Fotograf: Martin Jacobson

Vacker natur och naturreservat

Blicka ut över sjön Fegen, dra upp en abborre som du sedan halstrar i grillstugan på kvällen till lommens säregna läte. Blir du hungrig eller fikasugen kan du njuta av en kaffe och våffla på Backa Loges café som med sin sjönära terrass bjuder på natursköna vyer och ett rikt fågelliv. Efter en dag med många intryck från natur och kultur kan du koppla av i vandrarhemmets gemytliga miljö och sova gott i sköna sängar.

Stora grupper

Går du i bröllopstankar kan du hålla detta på Backa Loge, gift dig i Sandviks kyrka ta en båttur över sjön till Backa Loge för bröllopsskålen och festen för att sedan somna gott på vandrarhemmet. På förmiddagen dagen efter kan du slå dig ner och njuta av en härlig brunch. Här finns det även möjlighet att konferera eller att hyra hela det nyrenoverade gamla huset för att umgås med nära och kära.

Backa Loge är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Backa Loge är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av kunnig personal med enklare frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Fegen/Backa Loge

Övre Backa 1

51261 Kalv


Telefon: +46 704539339


E-post: info@backaloge.se

Hemsida: backaloge.se