({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Tingvall B&B Eco-Lodge
Bullaren/Tanum

I naturen, med naturen – bo naturligt

Vackert belägen på en höjd med utsikt över Bullaresjön ligger den ekologiska anläggningen, Tingvall. Här får du en perfekt start på din vistelse oavsett om du söker lugn för återhämtning, äventyrliga naturupplevelser eller vill utforska historiska kulturmiljöer.

Bo naturligt

Tingvall B&B Eco-Lodge koncept är genomgående ekologiskt. Byggnaden har oljade trägolv och väggar målade med ekologisk färg eller tapetserade med ekologiska tapeter. Rummen är utrustade med sängar och textilier i eko-certifierade material. I matlagningen används mest ekologiska och närproducerade råvaror, gärna från anläggningens egen trädgård.

 

Lugn eller aktiv vistelse?

Söker du lugn och ro kan du stanna på anläggningen och njuta av stillheten. Sitt och läs på verandan eller strosa omkring i den generösa trädgården. Söker du äventyr kan du nyttja Tingvalls utbud av aktiviteter och utflykter eller upptäcka de vackra omgivningarna på egen hand. Här finns möjlighet att vandra längs leder som startar direkt vid huset, fiska i sjön, bada, klättra, hyra kanot, cykel eller grilla vid grillplatsen.

Res långsamt på solflotte

Njut av Tingvalls solflottar där ni bor bekvämt medan farkosten glider ljudlöst på Bullaresjön. Varje båt har plats för fyra till sex personer med två sängplatsar på bänkar och två i kupoltält. Solflotten drivs med hjälp av solceller, elmotor, och litiumbatterier. 

 

Gröna möten

Boka ett energifyllt företagsmöte där ni bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar fokuserat i samklang med den natursköna omgivningen. Det finns en rad teambuildingövningar som utvecklar samarbetsförmågan i en hälsosam ekologisk miljö.

Prisat ekologiskt koncept

Anläggningens ekologiska koncept har uppmärksammats och belönats med Green Tourism Gold Standard av den oberoende organisationen Green Tourism Business Scheme och Greenleaders Platinium från Tripadvisor.

Kontaktinformation

Tingvall B&B Eco-Lodge

Tingvall

45751 Bullaren


Telefon: +46 525 401 20


E-post: info@tingvall.info

Hemsida: Till hemsida