({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Välkommen till Tanum!

  Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Tanumshede, Bullaren, Resö

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Upplev Tanums Världsarv

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Upplev lugnet

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Upptäck Väderöarna

  Fotograf: 

Jul i Tanum

Njut av god mat och dryck, lugnet och julstämningen som det ska vara. I Tanum dukar vi upp med allt som hör julen till, på äkta bohuslänskt vis. Hitta det erbjudande som passar dig bäst och umgås med nära och kära. Det är ju trots allt det som är allra viktigast under årets mysigaste högtid.

Västsveriges julkalender

Den 1-24 december kan du tävla om fantastiska priser i Västsveriges julkalender! Följ oss på Facebook och ta chansen att vinna härliga priser såsom övernattningar, spa-upplevelser och spännande aktiviteter. Lycka till!

Vinterupplevelser

12 bästa besöksmålen i Tanum

Hitta ditt boende

Smaka på Tanum

Aktivera dig!

Grupp & Konferens

Fiska hummer

Tanums stora höst- och vinterhändelse är i full gång – hummersäsongen! Prick klockan sju på morgonen, måndagen den 26 september, sätter yrkesfiskare och ortsbor sina hummertinor i havet. Sedan är det bara att invänta fångsten av havets svarta guld. Boka ditt hummer-äventyr här!

Boka vinterkonferens hos oss

Det är något speciellt med Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Genuint, otämjt och utmanande. Välkommen hit i vinter!

Evenemang

I Tanum händer det massor året runt! Spana in listan här för att se vad som är på gång just nu i vårt område.

Turistinformationer i Tanum

I Tanum hittar du fyra turistinformationer: Grebbestad Info center - öppet året runt, Tanumshede Turistinformation - öppet året runt, Fjällbacka Turistinformation - öppet sommartid, Hamburgsund Info center - öppet sommartid.

InfoPoints i Tanum

Turistinformation för dig - där du befinner dig. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats utmärkt med det vit/gröna InfoPoint-märket. Det kan till exempel röra sig om en butik, ett hotell, eller en restaurang som kan ge turistisk information där besökarna är.

Destinationer

Tanum - Från sött till salt. De orden beskriver Tanums fantastiska mångfald på ett utmärkt sätt. Här möter kust inland, och bildar ett fantastiskt skogslandskap, och i den västra delen av området gränsar vi mot världens vackraste skärgård. Få områden kan stoltsera med att både kunna erbjuda vacker skärgård och hissnande vildmarksområden med fantastiska sjöar, men det kan vi. Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund, Bullaren, Tanumshede, Resö - hitta ditt smultronställe i Tanum.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}