({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Upplev Uddevalla

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Låt oss inspirera dig

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Kryssa i Uddevalla

  I Uddevalla har vi tre vackra skärgårdsbåtar som trafikerar vår Bohuslänska skärgård med reguljära dags- och kvällskryssningar från maj till september. Njut av salta skaldjur, kryssa till en bohuslänsk pärla eller ta båten till någon av Uddevallas badplatser!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Challenger Uddevalla

  Challenger Uddevalla bjuder både på tuffa utmaningar och vackra vyer - många lopp är fullbokade men självklart ska vi dit och heja!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Expedition Bohuslän

  Visste du att vissa snöleoparder äter isglass på tisdagar? Att hajar sjunker om de slutar simma? Eller att Grace Kelly ägde tröjor från Bohus Stickning? Hos oss i Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan.

  Fotograf: 

Upplev Uddevalla tillsammans med oss!

Vad roligt att just du vill besöka oss i Uddevalla. Vi har mycket spännande att berätta och många resmål att visa dig under ditt besök. Här säger vi att Uddevalla är hjärtat i Bohuslän, inte bara för att det är den största staden utan även då vi geografisk ligger helt unikt för att erbjuda det bästa med Bohuslän. Här upplever du en pulserande stad med salt hav på promenadavstånd, vandringsleder som tar dig upp till majestätiska utsiktsplatser du sällan skådat och ett brett utbud av aktiviteter året om. Låt oss inspirera dig till ett uppleva Uddevalla - hjärtat i Bohuslän.

Bo i hjärtat av Bohuslän

Barnens Uddevalla

Busiga tips för barnfamiljen!

Matupplevelser

Smaka allt från pinfärska fisk- och skaldjursrätter till mer globalt orienterade matäventyr

Paddla, vandra eller cykla...

...ja, det finns många sätt att ta sig fram på här i Uddevalla. Vad väljer du?

Gustafsberg - Sveriges äldsta badort

Strandpromenaden

Bohusläns museum

Bassholmen

Uddevalla är den pulserande stad året om!

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Under vår och sommar bjuder Uddevalla in på stadsfestivaler, utomhusteatrar, matmarknader och massa härlig musik. Upplev Uddevalla i sommar!

{{Name}}

Ljungskile - mellan hav och fjäll

Vid Bredfjällets fot, i sundet mellan Orust och fastlandet ligger en vik - Ljungskile. Ljungskile har ett förflutet som bad- och kurort. Klimatet, sades då det begav sig, vara balsamiskt. Det var blandningen av barrskog och havsluft, samt det skyddade läget som var unikt. Och även om kurortsdagarna hör till en svunnen tid kan man inte annat än hålla med - det är något visst med Ljungskile!

Bokenäset - Bohuslän i ett nötskal

Mörkgröna bokskogar och barrskogsdoft, kulturlandskap med fornminnen och blågråa klippor vid fjordarnas kant - Bokenäset är Bohuslän i ett nötskal. Utforska spår efter svunna tider medan du njuter av naturens dramatiska föränderlighet eller unna dig en stunds välförtjänt avkoppling vid strandkanten. Bokenäset bjuder på såväl kontraster som harmoni.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}