({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Välkommen till Lysekil - året om!

  Lysekil vid Gullmarens rand erbjuder en rad härliga evenemang och händelser över hela året. Du kan kombinera dina upplevelser med en övernattning på ett av våra fina boenden. Varmt Välkommen!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Havets Hus

  Havets Hus är ett saltvattenakvarium i Lysekil där du kan se vilka spännande figurer som döljer sig under ytan utanför. Just nu pågår Havets Hus nya hajutställning där du kan lära dig massor om dessa mytomspunna djur.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Äventyr i Lysekil

  Lysekil erbjuder aktiviteter i världsklass. Paddling, klättring, segling, golf, vandring - här finns äventyr för alla.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Sevärdheter

  Lysekil är fullt av sevärdheter! Klicka på knappen nedan och få en glimt av vad som gömmer sig runt om i vår stad!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Båtturer i skärgården

  När du befinner dig i Lysekil får du inte missa att ta en båttur ut i vår vackra skärgård! Här kan du känna solen mot ansiktet och kanske dyker det upp en säl o hälsar!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Skaftö - Mirakelön

  Skaftö, känt från TV-serien Saltön, är ett smultronställe i Lysekils skärgård. Klicka här för att komma till Skaftös egen presentationssida.

  Fotograf: 

Thumbnail image

Skaldjursresan

Västkusten bjuder på fantastiska upplevelser i unik miljö! Här får du följa med på en skaldjursresa bland klippor som slipats mjuka av vågornas svall under årtusenden. Tillsammans med erfarna fiskare får du följa med på ett äventyr till havs där ni tillsammans hjälps åt att fånga delikatesserna som gömmer sig under havets yta: hummer, musslor, ostron, krabba, räkor, kräftor. Du får möjlighet att prova nyfångade ostron eller tillagade skaldjur som du själv varit med att fånga. Inga skaldjur smakar bättre! Följ med och få en smak av en upplevelse som kan bli verklighet i Lysekil. Välkommen ut på Skaldjursresan!

Havets Hus

Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola. Klicka för att veta mer!

Skaftö

Skaftö - en ö med vackra skärgårdssamhällen där du kan ta en promenad i de smala gränderna och beundra snickarglädjen på de gamla kaptenshusen. Klicka här för att komma till Skaftös hemsida.

Stångehuvud

Båtturer i Lysekil

Äventyr i Lysekil

VANN Spa och konferens

Curmans Villor

Lysekils kajakhamn

Röe Gård

Naturupplevelser

Lysekil erbjuder en rik variation av naturupplevelser

Vår i Lysekil

Vår i Lysekil

Äntligen är den efterlängtade våren här! Dagarna är längre, blommorna börjar knoppas så smått och solen börjar värma lite försiktigt. Kom och upplev våren i Lysekil med härliga erbjudanden från våra företag. Kanske är det nu du ska ta en titt på vår vackra stad från havet via kajak eller kanske från toppen av en klippa du just klättrat upp för. Aktiviteterna under våren är många. Vill du hellre ta det lite lugnt finns det fina erbjudanden från våra hotell där du kan ta några dagar och koppla av och ha det riktigt skönt. Vi önskar er en riktigt härlig Vår!

Nyfiken? Kolla här!

För dig som vill upptäcka spännande saker!

Gillar du att vara aktiv?

Då hittar du dina upplevelser här!

Vill du bara ta det lite lugnt?

Här hittar du smultronställen att koppla av på.

Barnens Lysekil

I Lysekil finns massor för barn att hitta på! Kolla här!

Evenemangskalender Lysekil

Lysekil erbjuder evenemang - året om!

Lysekil är en stad som erbjuder många spännande evenemang året om! På sommaren kan du kommat hit och uppleva Lysekils Women´s Match, Måndagsklubbens uppskattade evenemang, flera gratiskonserter, teater, allsång i parken m.m. Men också på övriga delen av året levererar Lysekil! Då bjuds det på marknader, opera från Metropolitan, spännande föreställningar och annat. Klicka på länken för att komma till Lysekils evenemangskalender och ha kul i Lysekil!

Bo i Lysekil

I Lysekil kan du hitta flera unika och mysiga boenden. Du kan bo mitt i centrum med närhet till shopping och uteliv eller så kopplar du av med havet som granne med badtunna och aftonservering. Eller så bor lätt och ledigt på vandrarhem med möjlighet till självhushåll. Oavsett vilket så önskar vi en trevlig vistelse i Lysekil!

Ät och njut!

Med havet som granne erbjuder Lysekils restauranger en variation av fisk och skaldjursrätter i högsta klass! Du kan prova Moule Mariné, smaka nykokt hummer och kräftor eller avnjuta en vällagad hälleflundra! Men du som hellre vill ha en kött bit misströsta inte, du hittar det med! Klicka på länken och hitta din favoritrestaurang!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}