({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Lysekil-Staden vid Havet

  Lysekil vid Gullmarens rand erbjuder en rad härliga evenemang och händelser över hela året. Du kan kombinera dina upplevelser med en övernattning på ett av våra fina boenden. Varmt Välkommen!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Skaftö

  Skaftö, känt från TV-serien Saltön, är ett smultronställe i Lysekils skärgård. Klicka här för att komma till Skaftös egen presentationssida.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Härliga höst

  Hösten är här och det är dags för hummerpremiär och spännande hummerfiske, skojiga höstlovsaktiviteter och kulturevenemang. Kombinera med ett mysigt boende och upplevelsepaket!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Havets Hus

  Havets Hus är ett saltvattenakvarium i Lysekil där du kan se vilka spännande figurer som döljer sig under ytan utanför. Just nu pågår Havets Hus nya hajutställning där du kan lära dig massor om dessa mytomspunna djur.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Äventyr i Lysekil

  Lysekil erbjuder aktiviteter i världsklass. Paddling, klättring, segling, golf, vandring - här finns äventyr för alla.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Sevärdheter

  Lysekil är fullt av sevärdheter! Klicka på knappen nedan och få en glimt av vad som gömmer sig runt om i vår stad!

  Fotograf: 

Turistinformation

Välkommen till Lysekils Turistbyrå och våra InfoPoints! Vi svarar gladeligen på dina frågor om Lysekil och Bohuslän. Hos oss kan du får bl. a. hjälp med att hitta boende, restauranger och aktiviteter. Turistbyrån förmedlar också privatboenden och hyr ut cyklar. Varmt välkommen till oss!

Bo i Lysekil

Hyr boende via Lysekils Turistbyrå

Välkommen att boka ditt boende via Lysekils Turistbyrå! Vi förmedlar stugor, lägenheter och villor runt om i kommunen. för mer information kontakta oss på 0523-13050

Skaftö

Skaftö - en ö med vackra skärgårdssamhällen där du kan ta en promenad i de smala gränderna och beundra snickarglädjen på de gamla kaptenshusen. Klicka här för att komma till Skaftös hemsida.

Havets Hus

Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola. Klicka för att veta mer!

Thumbnail image

Aktiv höst i Lysekil

Västkusten bjuder på fantastiska upplevelser i unik miljö! Hösten innebär spännande aktiviteter för stora och små. Bland annat kan du följa med på en skaldjursresa, ett äventyr till havs där ni tillsammans hjälps åt att fånga delikatesserna som gömmer sig under havets yta. Inga skaldjur smakar bättre! Hummerpremiären i slutet av september innebär spännande hummerfisketurer och hummerhelg på Havets Hus. Höstloven innebär fullspäckat program med aktiviteter runt om i kommunen. I oktober arrangeras den årliga kulturveckan. Välkommen att fira höst hos oss!

Gullmarsstrand Hotell

Ät och bo 0 meter från havet!

VANN Spa & Hotell

Njut av lugn och ro på VANN!

Grand Hotel Lysekil

Charmigt hotell mitt i stan!

Luna Café

En del av Spanien i Lysekil!

Lysekils Stadspromenader

Sevärdheter

Äventyr i Lysekil

Lysekils kajakhamn

Upplev Lysekil året runt

Lysekils geografiska läge och unika skärgårdslandskap uppmuntrar till aktiviteter som dykning, klättring, vandring, cykling och paddling – året om! Lysekil stad är ett av få kustsamhällen i Bohuslän som har ett rikt shopping, aktivitets- och restaurangliv hela året. Läs mer om vad vi har att erbjuda under respektive årstid nedan!

Sköna sommar

Salta bad, fartfyllda aktiviteter och härliga havsnära upplevelser!

Härliga höst

Hummerpremiär och höstlovsskoj!

Vackra vinter

Aktiva vinterupplevelser i skärgårdmiljö

Spirande vår

Vandra i blommande dalar, besök båt & hav-mässan och njut av härliga upplevelsepaket

Bo i Lysekil

I Lysekil kan du hitta flera unika och mysiga boenden. Du kan bo mitt i centrum med närhet till shopping och uteliv eller så kopplar du av med havet som granne med badtunna och aftonservering. Eller så bor lätt och ledigt på vandrarhem med möjlighet till självhushåll. Oavsett vilket så önskar vi en trevlig vistelse i Lysekil!

Ät och njut!

Med havet som granne erbjuder Lysekils restauranger en variation av fisk och skaldjursrätter i högsta klass! Du kan prova Moule Mariné, smaka nykokt hummer och kräftor eller avnjuta en vällagad hälleflundra! Men du som hellre vill ha en kött bit misströsta inte, du hittar det med! Klicka på länken och hitta din favoritrestaurang!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}