({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Välkommen till Lysekil - året om!

  Lysekil vid Gullmarens rand erbjuder en rad härliga evenemang och händelser över hela året. Du kan kombinera dina upplevelser med en övernattning på ett av våra fina boenden. Varmt Välkommen!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Havets Hus

  Havets Hus är ett saltvattenakvarium i Lysekil där du kan se vilka spännande figurer som döljer sig under ytan utanför. Just nu pågår Havets Hus nya hajutställning där du kan lära dig massor om dessa mytomspunna djur.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Äventyr i Lysekil

  Lysekil erbjuder aktiviteter i världsklass. Paddling, klättring, segling, golf, vandring - här finns äventyr för alla.

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Sevärdheter

  Lysekil är fullt av sevärdheter! Klicka på knappen nedan och få en glimt av vad som gömmer sig runt om i vår stad!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Båtturer i skärgården

  När du befinner dig i Lysekil får du inte missa att ta en båttur ut i vår vackra skärgård! Här kan du känna solen mot ansiktet och kanske dyker det upp en säl o hälsar!

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Skaftö - Mirakelön

  Skaftö, känt från TV-serien Saltön, är ett smultronställe i Lysekils skärgård. Klicka här för att komma till Skaftös egen presentationssida.

  Fotograf: 

Vår i Lysekil

Vår i Lysekil

Äntligen är den efterlängtade våren här och solen börjar värma! Kom och upplev våren i Lysekil med härliga erbjudanden från våra företag. Kanske är det nu du ska ta en titt på vår vackra stad från havet via kajak eller kanske från toppen av en klippa du just klättrat upp för. Vill du hellre ta det lite lugnt finns det fina erbjudanden från våra hotell.Vi önskar er en riktigt härlig Vår!

Sommaren är härlig!

Sommar i Lysekil

Sommaren i Lysekil är full av upplevelser! Här kan du åka på sälsafari och djuphavsfiske eller uppleva naturen i stillhet från kajak. Du kan gå på konserter eller springa musselloppet. Eller så har du det bara lugnt och skönt och kopplar av med en bok på stranden. Lysekil har något för alla! Varmt välkommen!

Lysekils Turistbyrå

Välkommen till Lysekils Turistbyrå! Vi har öppet dagligen och svarar gladeligen på dina frågor om Lysekil och Bohuslän. Hos oss kan du får bl. a. hjälp med att hitta boende, restauranger och aktiviteter. Vi förmedlar också privatboenden och hyr ut cyklar. Varmt Välkomna!

Bo i Lysekil

Hyr boende via Lysekils Turistbyrå

Välkommen att boka ditt boende via Lysekils Turistbyrå! Vi förmedlar stugor, lägenheter och villor runt om i kommunen. för mer information kontakta oss på 0523-13050

Havets Hus

Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier och andra spännande aktiviteter som sälsafari och strandskola. Klicka för att veta mer!

Skaftö

Skaftö - en ö med vackra skärgårdssamhällen där du kan ta en promenad i de smala gränderna och beundra snickarglädjen på de gamla kaptenshusen. Klicka här för att komma till Skaftös hemsida.

Nyfiken? Kolla här!

För dig som vill upptäcka spännande saker!

Gillar du att vara aktiv?

Då hittar du dina upplevelser här!

Vill du bara ta det lite lugnt?

Här hittar du smultronställen att koppla av på.

Barnens Lysekil

I Lysekil finns massor för barn att hitta på! Kolla här!

Stångehuvud

VANN Spa och konferens

Gullmarsstrand

Förmånliga boendepaket i Lysekil

Äventyr i Lysekil

Strandflickorna

Curmans Villor

Lysekils kajakhamn

Röe Gård

Naturupplevelser

Luna Café

Mat & Dryck i Lysekil

Bo i Lysekil

I Lysekil kan du hitta flera unika och mysiga boenden. Du kan bo mitt i centrum med närhet till shopping och uteliv eller så kopplar du av med havet som granne med badtunna och aftonservering. Eller så bor lätt och ledigt på vandrarhem med möjlighet till självhushåll. Oavsett vilket så önskar vi en trevlig vistelse i Lysekil!

Ät och njut!

Med havet som granne erbjuder Lysekils restauranger en variation av fisk och skaldjursrätter i högsta klass! Du kan prova Moule Mariné, smaka nykokt hummer och kräftor eller avnjuta en vällagad hälleflundra! Men du som hellre vill ha en kött bit misströsta inte, du hittar det med! Klicka på länken och hitta din favoritrestaurang!

Thumbnail image

Skaldjursresan

Västkusten bjuder på fantastiska upplevelser i unik miljö! Här får du följa med på en skaldjursresa bland klippor som slipats mjuka av vågornas svall under årtusenden. Tillsammans med erfarna fiskare får du följa med på ett äventyr till havs där ni tillsammans hjälps åt att fånga delikatesserna som gömmer sig under havets yta: hummer, musslor, ostron, krabba, räkor, kräftor. Du får möjlighet att prova nyfångade ostron eller tillagade skaldjur som du själv varit med att fånga. Inga skaldjur smakar bättre! Följ med och få en smak av en upplevelse som kan bli verklighet i Lysekil. Välkommen ut på Skaldjursresan!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}