({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Visit Lysekil

Besöksguide för Lysekils stad, Skaftö och norra Lysekil

Välkommen till Lysekil!

Vi är glada att du besöker vår sida och hoppas att vi kan inspirera till att upptäcka vår vackra kommun vid havet, både som boende i kommunen och som besökare. 


Ladda gärna ned vår Besöksguide

Populära besöksmål

Benjamin Ingrosso till Lysekil!

En av Sveriges främsta liveartister kommer till Pinnevik i Lysekil, 20 juli!

Sommaren 2024 är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024! Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser. Den 20 juli intar Benjamin Ingrosso Pinnevik i Lysekil. 

Läs mer och boka

Populära evenemang

 

Uppskattar man mat och dryck, uppskattar man att äta närproducerat i Lysekil! Här finns de bästa råvarorna från hav och landsbygd.

 

 

Lokala delikatesser

Vandra i Lysekil

Stadspromenaderna tar dig över kullerstenarna i Gamlestan, ut över klipporna på Stångehuvud och över Västerhavspromenaden. 

Kuststigen löper genom hela kommunen.

Fjällaområdet bjuder på skog och mark. 

Vart vill du vandra idag? 

Möt våren i Lysekil

Få platser erbjuder en så vacker kustlinje som Lysekil gör, med sina många holmar och skär. Så en vistelse här är inte komplett utan att komma ut i vår vackra skärgård.

Läs mer

 

Avkoppling vid havet

Ta några avkopplande dagar vid havet. Kanske vill du prova på yoga, bada bastu med havsutsikt eller bara ta det lugnt och vandra bland våra klippor. Här hittar du det du söker. 

Koppla av i Lysekil