({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Upplev Lysekil

Västerhavsveckan 2021

Västerhavsveckan 7-15 augusti!
Sedan 2008 arrangerar Västra Götalandsregionen, tillsammans med ett hundratal aktörer, Västerhavsveckan med syftet att uppmärksamma vår havsmiljö och de utmaningar Västerhavet står inför. Invignigen är i Grundsund!
Här bjuds det på havsnära aktiviteter längs hela västkusten. Det finns något för alla åldrar och det bästa av allt, nästan allt är gratis!

Program


Skaftö Open

Skaftö Open är en professionell golftävling på Ladies European Tour med totalt 3 miljoner i prispengar. Tävlingen samlar 126 spelare och cirka 30 nationaliteter från hela världen och spelas under 4 dagar 26-29 augusti på Skaftö Golfklubb i Bohusläns yttersta kustband.

Paddla i Lysekil

Att sakta glida fram nära havsytan är något av det mest avkopplande och njutningsfulla man kan uppleva. I Lysekil finns allt du behöver för en lyckad utfärd, alltifrån kajakuthyrning till boendepaket och kunniga guider, och dessutom en särskild kajakhamn.

 

Allt om paddla i Lysekil

Vad är du sugen på idag?

 

Räkor på bryggan eller något gott att ta med hem? Du hittar det mesta i Lysekil!

 

 

Se all mat och dryck i Lysekil

att det finns en lokal vingård i Lysekil?

Chateux Luna är en lokal vingård med mer än 5000 vinplantor. Det första vinet, ett vitt vin, med doft av fläder och citrus, producerades 2013.

 

 

att Havets Hus ligger i Lysekil?

Du behöver inte vara dykare för att uppleva det fascinerande livet under ytan i Gullmarsfjorden och Västerhavet - det räcker med att besöka Havets Hus!

att Tjuv & Polis spelades in i Lysekil?

Under våren 2020 spelades SVT-serien Tjuv & Polis in runt om i Lysekils kommun, och många välkända skymtar förbi i serien.

 

Håll i och håll ut! Besök Lysekil på ett smittsäkert sätt , och håll dig uppdaterad genom följa allmänna restriktioner, hålla avstånd och följa kommunens uppdaterade lägesrapporter.

 

Coronainformation Lysekil