({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Stångehuvuds naturreservat sett från havet under en kajaktur

    Visit Lysekil

    Lysekils officiella besöksguide för Lysekils stad, Skaftö och Norra Lysekil

    Fotograf: Outdoor West Sweden

Wilkommen in Lysekil

Följ med när passagerarna ombord på kryssningsfartyget M/S Amera vandrar på Stångehuvud, paddlar kajak, provar färska skaldjur och studerar sälar på nära håll under anlöpet i Lysekil på resan mellan Oslo och Köpenhamn! 

 

Se tv-programmet här

 

Tysklands största TV-kanal ARD och populära resemagasinet "Verrückt nach Meer" har visat livet ombord och iland under kryssningar runt om i hela världen sedan 2010. Avsnittet om Lysekil filmades sommaren 2021 och sändes i tysk TV den 25 januari och finns nu att streama.

 

 

Upplev vintern i Lysekil

Tidningen DNs resereporter har besökt ett vintrigt Lysekil och upplevt den exklusiva stillheten, naturen och skaldjuren.

 

Sälsafarin tillbaka

Snart är det åter möjligt att åka på sälsafari i Lysekil! Regelbundna båtturer med sälguidning avgår under 7 veckor sommaren 2022.

Hållbara upplevelser

Lysekils unika livsmiljö kräver varsamhet både nu och i framtiden. Få tips och information om hur man kan tänka och agera hållbart!

 

Dags för sportlov i Lysekil

Härliga aktiviteter och paketerade äventyr för både stora och små barn!

 

Till aktiviteterna

 

 

Hur bor du helst i Lysekil?

Här finns det mesta - från tält och trädkojor till gästhamnar och lyxiga hotell!

 

Till alla boenden i Lysekil

Härproducerat

Uppskattar man man och dryck, uppskattar man att äta närproducerat i Lysekil! Här finns de bästa råvarorna från hav och landsbygd, och du hittar både lokal vingård och ett musteri bland mycket annat.

All mat och dryck i Lysekil

Lysekils Turistinformation

Lysekils Turistinformation är helt digital, men du kan alltid ställa frågor till kommunens turistinformatörer om du inte hittar det du söker på sidan!

Dessutom finns utbildade InfoPoints på flera ställen runtom i kommunen samt kunniga lokala guider som gärna erbjuder oförghlömliga upplevelser bland sevärdheter och aktiviteter.

Till Lysekils digitala turistinformation