({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

P3 Älskar Skövde

Humor, musik och glädje – tre ingredienser som bäddar för en fantastisk helkväll! På fredag den 30 september gästar P3 Älskar Skövde, och landar på Plateaux mitt i centrum. Med sig har de gästartister, P3-profiler och komiker, men kvällen blir inte komplett utan dig! Du kommer väl?

Göra

Bo

Äta

Shoppa

Underbara Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång. Här finns alla tänkbara friluftsmöjligheter vinter som sommar. Träna upp dig inför årets stora utmaning eller ta bara en avkopplande promenad i den vackra naturen.

Evenemang i Skövde

Lena PH - "Jag är ingen älskling"

From Sammy with love

Shoppinghelg i City

SMAKA!

Upptäck den konstant hungriga bloggen som helt struntar i vad dieter heter. Följ med mattokiga Camilla på en resa genom det Skaraborgska skafferiet och upptäck det mathantverk som väntar precis bakom knuten.

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Sveriges bästa äventyrsbad

Bra att veta

Spelundret i Skövde

Sweden Outdoor Festival

Den 17-18 september gick startskottet för Sweden Outdoor Festival i Skövde, ett outdoorevenemang som som för första gången i Skövde bjöd på upplevelser dygnet runt. Vi inspirerades av föredrag, kikade runt på mässan, följde SM i utomhusmatlagning, Billingen Skövde Rollerski och flera andra outdoortävlingar. Dessutom kunde vi prova på en mängd olika aktiviteter som klättring, kajak, paracykling, yoga och mycket mer. För dig som missade festivalen och undrar vad det var du gick miste om ligger informationen kvar här på Next Skövdes sida ett litet tag till. Just nu produceras en film som inom kort kommer visa succépremiären i sin fulla prakt!

Aktivitetsplats på Billingen

Ryds Grottor

Lite Lennart

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}