({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Jul i Skövde

Jul i Skövde är fylld med lite extra värme, glädje och samhörighet. En månad med det där lilla extra för att komma i rätt julstämning. En tid för att koppla av i julstressen och låta julkänslan infinna sig på riktigt. Upplev julen i Skövde!

Göra

Bo

Äta

Shoppa

Underbara Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång. Här finns alla tänkbara friluftsmöjligheter vinter som sommar, och Billingens Fritidsområde är även ett officiellt Vasaloppscenter. Träna upp dig inför Vasaloppet, ta med dig familjen ut i skidspåren eller njut av en härlig grillad kvällsmat vid vindskydden i den vackra naturen. Här hittar du också skridskobana under bar himmel och skidbacke med vidunderlig utsikt över de blinkande ljusen i Skövde. Välkommen att upptäcka Billingen!

Evenemang i Skövde

Stämningsfull Jul

IFK Skövde Gratismatch

Christmas Night

Joe Labero - A magic world

Joe Labero har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. I februari kommer han till Skövde och Arena Skövde.

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Sveriges bästa äventyrsbad

Bra att veta

Spelundret i Skövde

SMAKA!

Upptäck den konstant hungriga bloggen som helt struntar i vad dieter heter. Följ med mattokiga Camilla på en resa genom det Skaraborgska skafferiet och upptäck det mathantverk som väntar precis bakom knuten.

Skridskor på Billingen

Folk och Rövare i Kamomilla stad

Vinterkalas i Södra Ryd

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}