({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Skövde - mitt emellan Vänern och Vättern

Skövde ligger centralt mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern. Här upplever du stadspuls med en levande stadskärna och berget Billingen med Vallebygden bjuder på storslagna naturupplevelser. Här är det alltid något på gång och kalendern är fylld av nöje-, kultur och sportaktiviteter året om. Skövde är den moderna spelstaden som ständigt utvecklas samtidigt som vi aldrig glömmer vår spännande historia. Skövde är en destination med många upplevelser och nu är det dags för dig att uppleva Skövde!

Turistbyrån tipsar

I Skövde finns upplevelserna för hela familjen. Här kan du uppleva Billingens natur på mer än ett sätt, bada i de virvlande rutschkanorna på Arena Skövde och experimentera på Balthazar. Höstlovet i vackra Skaraborg blir en fest utöver det vanliga – häng med oss och upplev saker du sent kommer att glömma!

Ut på tur, aldrig sur

En regnig dag

Kul med kultur

Våra FB-följare tipsar!

Höstlov i Skövde

I Skövde existerar inga tråkiga höstdagar! Skövde är fyllt till bredden med roliga höstlovsaktiviteter, här finns något för hela familjen. På den här sidan har vi samlat allt för det perfekta höstlovet. Välj och vraka mellan kulturlov, utflykter och upptäcktsfärder, spännande experiment, rolig vattenlek i Sveriges bästa äventyrsbad och halloween-skoj! Välkommen att fira höstlovet med oss!

Göra

Bo

Äta & Dricka

Shoppa

Billingen – Ett berg att älska

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besök berget är det inte svårt att lista ut varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Billingen är ett Vasaloppscenter med motions- och mountainbikespår av hög kvalité. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser. Grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats bjuder in till härliga dagar med familjen. Upplev Billingen du med!

Evenemang i Skövde

Skövde Citys Restaurangvecka

Madicken

Sweden Game Conference

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Bra att veta

Balthazar Science Center

Spelundret i Skövde

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}