({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Skövde - mitt emellan Vänern och Vättern

Skövde ligger centralt mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern. Här upplever du stadspuls med en levande stadskärna och berget Billingen med Vallebygden bjuder på storslagna naturupplevelser. Här är det alltid något på gång och kalendern är fylld av nöje-, kultur och sportaktiviteter året om. Skövde är den moderna spelstaden som ständigt utvecklas samtidigt som vi aldrig glömmer vår spännande historia. Skövde är en destination med många upplevelser och nu är det dags för dig att uppleva Skövde!

Göra

Bo

Äta & Dricka

Shoppa

Ett sommaräventyr i fem delar!

Upplev Sveriges bästa äventyrsbad och sagoslott från 1200-talet, utforska en superspännande fästning, uppslukas av vattenäventyret på Skandinaviens största vattenpark eller ge dig ut på ett roligt cykeläventyr! Västgötaturen erbjuder allt det här och mycket mer. Överraska ditt barn med en riktigt rolig sommar. Boka en tur redan idag!

Evenemang i Skövde

Sweden Rockabilly Festival

Skadevi Cup 2017

Sommarland Live - Europe & Sator

Billingen – Ett berg att älska

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besök berget är det inte svårt att lista ut varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Billingen är ett Vasaloppscenter med motions- och mountainbikespår av hög kvalité. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser. Grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats bjuder in till härliga dagar med familjen. Upplev Billingen du med!

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Bra att veta

Balthazar Science Center

Spelundret i Skövde

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

Turistbyrån tipsar

Snart drar Skövdes stora fotbollsfest igång - Skadevi Cup! En helg fullproppad med fotboll och matcher. Men vad hittar man på mellan matcherna och hur underhåller mamma och pappa småsyskonen, eller sig själva för den delen? Här kommer fyra tips!

Ha buskul på Stellas lekland

Upplev lugnet på Aqua Vitalis

Hälsa på hos Lassagårdens Keramik

Experimentera på Balthazar

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}