({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Skövde Business Week

Petter och Nour El-Refai är bara några av de föreläsare som bidrar till det fullspäckade programmet under Skövde Business Week. Lyssna på spännande föredrag om hur du kan rädda världen genom att äta insekter, eller varför inte lära dig mer om hållbarhet? Evenemanget äger rum den 27-28 oktober, och kan följas både på plats på Portalen på Gothia Science Park eller direkt via nätet – tillgängligt för alla, överallt!

Göra

Bo

Äta

Shoppa

Underbara Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång. Här finns alla tänkbara friluftsmöjligheter vinter som sommar. Träna upp dig inför årets stora utmaning eller ta bara en avkopplande promenad i den vackra naturen.

Evenemang i Skövde

The Music of Motown feat Afro-Dite

Rasmus på Luffen

Christmas Night

SMAKA!

Upptäck den konstant hungriga bloggen som helt struntar i vad dieter heter. Följ med mattokiga Camilla på en resa genom det Skaraborgska skafferiet och upptäck det mathantverk som väntar precis bakom knuten.

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Sveriges bästa äventyrsbad

Bra att veta

Spelundret i Skövde

Sweden Outdoor Festival

Den 17-18 september gick startskottet för Sweden Outdoor Festival i Skövde, ett outdoorevenemang som som för första gången i Skövde bjöd på upplevelser dygnet runt. Vi inspirerades av föredrag, kikade runt på mässan, följde SM i utomhusmatlagning, Billingen Skövde Rollerski och flera andra outdoortävlingar. Dessutom kunde vi prova på en mängd olika aktiviteter som klättring, kajak, paracykling, yoga och mycket mer. För dig som missade festivalen och undrar vad det var du gick miste om ligger informationen kvar här på Next Skövdes sida ett litet tag till. Se filmen som visar succépremiären i sin fulla prakt!

Kulturväg Skaraborg

Halloweenvandring

Ryds Grottor

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}