({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Skövde - mitt emellan Vänern och Vättern

Skövde ligger centralt mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern. Här upplever du stadspuls med en levande stadskärna och berget Billingen med Vallebygden bjuder på storslagna naturupplevelser. Här är det alltid något på gång och kalendern är fylld av nöje-, kultur och sportaktiviteter året om. Skövde är den moderna spelstaden som ständigt utvecklas samtidigt som vi aldrig glömmer vår spännande historia. Skövde är en destination med många upplevelser och nu är det dags för dig att uppleva Skövde!

Göra

Bo

Äta & Dricka

Shoppa

Jul i Skövde

En månad med det lilla extra! Jul i Skövde är en tid för att koppla av i julstressen och låta julkänslan infinna sig på riktigt. På den här sidan har vi samlat julens utbud. Tillsammans fyller vi december med värme, glädje och samhörighet. Upplev Jul i Skövde du med!

Evenemang i Skövde

Stämningsfull Jul

IFK Skövde – Hammarby IF HF

Julrock i Skövde

Vinterparadiset Billingen

Berget Billingen är Skövdes största naturtillgång och ett riktigt vinterparadis! Träna upp dig inför Vasaloppet eller ta med dig familjen ut i skidspåren och njut av en härlig picknick i den vackra naturen. Här hittar du också skridskobana och skidbacke med fun park. För den som söker lite mer naturnära upplevelser finns grillplatser med vindskydd och möjlighet att pimpelfiska. Upplev Billingen du med!

Läs våra magasin!

Låt dig inspireras

Balthazar Science Center

Spelundret i Skövde

Din framtid finns i Skövde

Sveriges bästa äventyrsbad

Välkommen till Sveriges häftigaste och skönaste upplevelsebad! Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanorna? Eller simmar du hellre lugnt i varma pooler och slappnar av på relaxavdelningen? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på Arena Skövde.

Turistbyrån tipsar

Naturen är fantastisk och kikar du lite närmare så upptäcker du snart att den har massor med konstigheter för sig. I Skövdes naturområden gömmer det sig oändligt många spexiga former och annorlunda figurer. Här har vi samlat fyra av dem. Ut i naturreservaten med er och leta efter roliga naturliga former, bara fantasin sätter begränsningarna.

En bänk?

En orm i vattnet?

Hund eller u-båt?

En fåtölj?

{{Name}}

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}