({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Anna Steffner

31
maj
-
18
aug

Sommarlovsprogram
Mellerud

Se vad som händer under sommarlovet i Mellerud

Sommarlovsprogram

 • Biblioteket i Mellerud
  Sommarboken
  Sommarboken vänder sig till dig mellan 8 och 12 år. Årets tema är "Vänner och hemligheter". Gillar du att prata och tipsa om böcker du lyssnat på eller läst, träffa kompisar, pyssla och fika? Biblioteket ordnar träffar under sommaren. Alla får vara med. Det spelar ingen roll hur lite eller hur mycket du läser! Alla deltagare får också med sig en specialdesignad gympapåse med Sommarbokenmaterial i!

  Det kommer även finnas aktiviteter och tävlingar både online och på plats på biblioteket som pågår på egen hand under hela Sommarboksperioden. 
   
  Ingen föranmälan behövs. Ingen kostnad.
   
   
  Sommarbokens träffar:
  Invigning måndag 24 juni klockan 14.30-16.00
   
  Sommarbokenträff onsdag 3 juli klockan 10.30-12.00
   
  Sommarbokenträff måndag 15 juli klockan 14.30-16.00
   
  Sommarbokenträff måndag 31 juli klockan 14.30-16.00
   
  Avslutning onsdag 14 augusti klockan 10.30-12.00
   
  Biblioteket i Mellerud
  Novelltävling
  Du som är 8-16 år kan vara med i bibliotekets novelltävling! Temat är "Vänner och hemligheter", men det är fritt fram för egen tolkning. Flera vinnare kommer att utses och priserna kommer att bestå av spännande bokpaket. Novellen får vara maximalt 10 A-4 sidor lång.
  Lämna in din novell till biblioteket senast den 31 augusti antingen direkt till biblioteket eller via e-post: biblioteket@mellerud.se
  Vinnande novell kommer att läggas ut på hemsidan samt finnas tillgänglig för läsning på biblioteket under året. Det går bra att vara anonym i novellen, men lämna ändå namn, ålder och kontaktuppgifter så att vi kan nå dig om du vinner!
  För frågor, kontakta biblioteket: biblioteket@mellerud.se eller 0530-18200
 
 • Sommarkollo den 18-19 juni kl. 10:00-15:30. Föranmälan.

  Equmenia Mellerud bjuder in dig som är 8-13 år till Sommarkollo med inriktning på friluftsliv vid Equmenias Sommarhem Furusand.

  Datum: 18-19 juni kl. 10:00-15:30.

  Vi hämtar och lämnar vid Equmeniakyrkan Mellerud (Storgatan 36).

  Dagarna innehåller samarbetsövningar, bad, spårning, bollspel, kubb samt matlagning utomhus.

  Anmäl senast 15/6 till (begränsat antal platser):

  Sören Johansson 070-3807371. Anmälan skall innehålla namn på deltagare, ålder, ev. specialkost samt namn och telefonnummer till anhörig


Programmet fylls på vartefter som aktiviteter skickas in till oss. Melleruds Kommun vill i samband med framtagandet av sommarlovsprogrammet framföra sitt stora TACK till alla föreningar med flera som ställer upp och gör sommarlovet möjligt för alla våra barn och ungdomar i kommunen. PS. Titta på hemsidorna eller kontakta arrangörer enligt ovan då eventuella ändringar eller tillägg kan tillkomma. DS.