({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sevärdheter och aktiviteter i Stenungsund

Vad vill du hitta på idag?

Vad sägs om en båtutflykt till en mysig skärgårdsö eller en tur med havskajak? Eller vill du hellre hålla dig inomhus och göra roliga experiment och klurigheter? I Stenungsund finns alltid något roligt att hitta på, oavsett årstid och väderlek.

Upptäck naturen kring Stenungsund

Sweden West Coast Experience. För dig som vill ha en aktiv upplevelse i Stenungsund är Sweden West Coast Experience det rätta företaget. De erbjuder mängder av spännande aktiviteter, bland annat inom paddling, cykling, vandring och utomhusmatlagning. De har även familjeäventyr och upplevelser för dig med hund.

Unna dig en spaupplevelse

Stenungsbaden Yacht Club. Ta med dig vännerna eller din käraste på en skön spaupplevelse på Stenungsbaden Yacht Club. Här kan du boka ett spapaket med övernattning eller titta in på hotellets dagspa med sköna behandlingar.

Experimentera mera!

Molekylverkstan. Välkommen till en spännande värld av undersökningar och experiment inom naturvetenskap och matematik. Molekylverkstan har fri entré och passar de flesta åldrar.

Båtturer till havs

AskArd Hav & Land. Följ med AskArd Hav & Land på båtturer i skärgården. Det finns många olika turer att välja på, bland annat fisketurer, guidningar eller roliga ö-vandringar. Se alla turförslag på hemsidan.

Paddla och cykla med Surfviken

Surfviken. Fyll semestern med roliga utomhusaktiviteter. Hos Surfviken kan du hyra havskajaker, mtb-cyklar, spela kubb och minigolf. Eller varför inte bara ta det lugnt i hängmattan eller bastun en stund?

Charmig kulturträdgård

Mariagårdens Trädgård. Den kulturminnesmärkta Mariagården är en mysig plats att besöka. I trädgården odlas äldre växter i naturenlig stil och kring gården finns en promenadstig. Här hittar du även ett kafé.

Sälsafari och andra äventyr

Aqua Event & Marine. Det är aldrig en tråkig stund hos Aqua Event. Följ med företaget på RIB-båtturer, paintball, flyboard, VR-spel, matchrace, sälsafari och fisketurer. Perfekt för möhippan, företagsaktiviteten eller släktträffen.

Kulturupplevelser för alla åldrar

Kulturhuset Fregatten. Välkommen till Kulturhuset Fregatten i Stenungsund där du hittar bibliotek, konsthall, café, biograf, kulturskola och mycket mer. Här kan du ta del av kulturupplevelser för alla åldrar året om.