({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Fotograf: 

Boka vinterkonferens hos oss.

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Och det vill vi gärna dela med oss av. På den här sidan har vi därför samlat våra absolut bästa mötesplatser, från Strömstad i norr till Styrsö i söder. Här finns alla möjligheter till energifyllda upplevelser, oavsett om du ska ha en större kick-off, ett seminarium, en workshop eller om ni är en mindre grupp som behöver komma bort och ladda batterierna. Varmt välkommen till Bohuslän i vinter!

Marstrands Havshotell

MARSTRAND. Alldeles vid västerhavets kant, med ett högst unikt läge, ligger Marstrands Havshotell. Här på öns solsida njuter du av bohuslänsk livskvalitet och ett salt- och vindpinat lugn. Och bara en 15 minuter lång båtfärd bort finns det möjlighet att konferera på en alldeles egen ö.

Smögens Hafvsbad

SMÖGEN. På den lilla charmiga ön Smögen i norra Bohuslän ligger det anrika hotellet Smögens Hafvsbad. Hit har människor vallfärdat för att koppla av och njuta sedan i början av 1900-talet. Och med så magnifika vyer och utsikt över västerhavet är det inte alls svårt att förstå.

Laholmen Hotell

STRÖMSTAD. Om du vill uppleva det magiska Kosterhavet är en konferens på Laholmen Hotell det självklara valet. Här bjuds du på inspirerande västkustmiljöer, spännande aktiviteter och härlig havsutsikt från både möteslokaler, hotellrum, restaurang och lounge. Och endast ett par minuters promenad bort finns Strömstad med butiker, restauranger och skärgårdsliv.

Strömstad Spa

STRÖMSTAD. I norra Bohusläns vackra skärgård ligger Strömstad Spa. Här njuter du året om och kan kombinera kreativa möten med naturupplevelser, vällagad mat och avkopplande bad. Vill du krydda din konferens med något extra finns det många aktiviteter att välja bland. Från jacuzzi med havsutsikt till sälsafari i Kosterhavets nationalpark.

Best Western Carlia

UDDEVALLA. Mitt i centrala Uddevalla, ligger Best Western Carlia. Här känner man direkt att personliga möten är viktigt. Både genom en familjär atmosfär och personliga möteslokaler. Men också genom de generösa bufféer som dagligen dukas upp på grillrestaurangen Meatings. Och om du plötsligt blir sugen på havsluft och salta vindar ligger strandpromenaden alldeles runt hörnet.

Bohusgården

UDDEVALLA. I hjärtat av Bohuslän, med en fantastisk utsikt över Byfjorden ligger Bohusgården. Här är det nära till natur och slående vyer, och här finns allt för att du ska kunna få en energifylld och lyckad vinterkonferens. För ytterligare lite västkustkänsla rekommenderas kajakpaddling, skaldjurskryssning eller en stund i hotellets uppvärmda takbalja.

TanumStrand - By the Sea

GREBBESTAD. Ett möte på TanumStrand är så mycket mer än bara en konferens. Här handlar det lika mycket om att andas in den friska salta luften som att stanna upp för att se solnedgången över havet. Tillsammans med stora matupplevelser, moderna konferensrum och spännande aktiviteter blir det vad vi kallar ett möte vid strandkanten.

Vann Spa Hotell och Konferens

BRASTAD. Mitt i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden ligger Vann Spa Hotell och Konferens. Hit åker man för att mötas, äta god mat och njuta av total avskildhet. Vatten är den röda tråden som knyter samman inne med ute och som finns i många njutbara varianter på hotellets 1000 kvm stora spa- och relaxanläggning.

Stenungsbaden

STENUNGSSUND. Stenungsbaden är en plats fylld av glädje och ligger precis intill havet, där Bohusläns pärlband av öar börjar. Här finns möjlighet till allt från havsnära och pulshöjande aktiviteter till avkopplande spa och härliga matupplevelser där svensk västkust möter amerikansk östkust.

Gullmarsstrand

0 meter från havet, med utsikt över Gullmarsfjorden ligger klassiska Gullmarsstrand Hotell och konferens. Här är havet alltid närvarande, från restaurangens meny till salta aktiviteter som skaldjurssafari och havskajak. Den senaste nyheten är en uppvärmd utomhuspool i havet, där du kan flyta runt och tänka fritt under stjärnorna.

Pensionat Styrsö Skäret

STYRSÖ. En 15 minuters båtresa från Saltholmen i Göteborg ligger den pittoreska ön Styrsö och Pensionat Styrsö Skäret. Här kan konferensen avbrytas för hummerfiske, havskajaktur, bastubad på öppet hav eller fika på klipporna. Och i restaurangen är dagsfärsk fångst lika självklar som ett bord med havsutsikt.

Grand Hotel Marstrand

MARSTRAND. På Grand Hotel Marstrand är det ledorden personligt, smakrikt och exklusivt som gäller. Det välbevarade hotellet har anor från 1892, och ligger i en inspirerande och historisk skärgårdsmiljö – ett stenkast från storslagna Carlstens fästning och omgivet av härliga vandringsleder med slående utsikt över havet.

Nösund Havshotell

NÖSUND. Sedan slutet av 1800-talet har den lilla byn på södra Orust varit en plats för hälsa och välmående. Och på Nösund Havshotell hålls traditionen vid liv genom ett fantastiskt havsbadspa, stora matupplevelser och fängslande kringaktiviteter – allt i en genuin skärgårdsidyll, några meter från vattnet.

Daftö Resort

STRÖMSTAD. Daftö Resort ligger vid Sveriges enda nationalpark under vattnet - en fullständigt unik plats med över 6000 olika djur och växter. Här konfererar du modernt mitt bland saltstänk, kapare och tång i Bohusläns vackra skärgård. Vad sägs om att krydda konferensen med lite räktrålning, bryggbastu och teambuilding vid strandkanten?

Salt & Sill

KLÄDESHOLMEN. På Salt & Sill bor du bokstavligen på havets yta då det är Sveriges första och enda flytande hotell. Här äter du med havet som bordsgranne och somnar till vågornas kluckande. Och tillsammans med den rogivande miljön, den goda maten och spännande aktiviteter blir din konferens något att längta tillbaka till.

Villa Sjötorp

LJUNGSKILE. Här känns historiens vingslag direkt och man förstår varför magnifika Villa Sjötorp är nominerad till Countryside Award/Historic Hotels of Europe. Att konferera här är både avkopplande, spännande och ger utrymme för stora visioner och nyskapande idéer. Och enligt White Guide visar villans eko-inspirerande kök en mycket god klass.

Tingvall Eco-Lodge

BULLAREN. ”I naturen - med naturen” är vad allt handlar om på Tingvall Eco-Lodge Eco Hotel & Konferens. Här bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar lugnt, tyst och fokuserat. På aktivitetsmenyn finns det en rad av kul teambuildingövningar som lockar fram kreativt tänkande, utvecklar samarbetsförmågan och stärker banden i gruppen.

Stora Hotellet Bryggan

FJÄLLBACKA. Stora Hotellet Bryggan i Fjällbacka är den perfekta platsen för kreativa möten. Här finns vackra vyer, välutrustade konferenslokaler, sköna rum och en restaurang som är listad i White Guide. Havet inbjuder till aktiviteter som hummer-, kräft- eller makrillfiske och på land lockar badtunna, ridturer och aktiviteter kring mat och dryck.

Strandflickornas Havshotell

LYSEKIL. Att checka in på Strandflickornas Havshotell är att resa i tiden. I de vackra sekelskiftesmiljöerna är man direkt tillbaka till slutet av 1800-talet, långt från storstadens buller och stress. Och med bara sju steg till havet är det lätt att avbryta sin konferens för ostronäventyr, kajakpaddling, hummersafari eller sälspaning.

Nordens Ark Hotell & Konferens

HUNNEBOSTRAND. På Nordens Ark Hotell & Konferens går allt överskott till arbetet med att ge utrotningshotade djur en framtid. Här bor ni i en naturskön och spännande miljö och kan varva möten med bensträckare i parken och de vilda djuren. Varför inte avsluta konferensen med att äta med tigrarna?

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}