({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Möten och konferens i Västsverige

Planera nästa konferens i Västsverige

Västsverige har mycket att erbjuda till er nästa konferens eller möte. Vad sägs om att konferera på en egen ö i Bohuslän, Walk & Talk-möte i Dalslands magiska skogar eller varför inte nästa konferens på ett slott i Västergötland? Hitta inspiration till ditt nästa möte eller konferens under de tematiska indelningarna längre ner på sidan.

Hitta nästa mötesplats

God mat, härliga aktiviteter och välutrustade lokaler - men framför allt: umgänge med kollegorna efter en period som inte liknat någon annan. Välj Västsverige som konferensdestination.

Krydda konferensen med en gemensam gruppaktivitet

 

Hitta din mötesplats i Göteborg!

Mötesstaden Göteborg törstar efter att få er som konferensgäster. Här finner du den perfekta balansen mellan energigivande storstadspuls och avkopplande upplevelser som svetsar samman gruppen.

Digitala Studios i Västsverige

Coronapandemin har påverkat mötes- och konferensbranschen starkt, och nya tider kräver nya lösningar. Oavsett hur framtiden ser ut, så är digitala möten inte...

Båtcharter i Göteborg och Bohuslän

Sälsafari, guidade turer, skaldjurskryss och fiskeäventyr - här hittar du företag som alla erbjuder båtturer i Göteborgs skärgård och utmed den bohuslänska...

Mötesarrangörer i Västsverige

I Västsverige finns ett antal olika mötesarrangörer som kan hjälpa dig med ditt möte. Här nedan kan du läsa mer om vilka det är och vilka tjänster de erbjuder - allt från bokning av lokal och aktiviteter till hjälp med hantering av anmälningar och registrering.