({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Konferens och möten i Västsverige

Planera nästa konferens i Västsverige

Västsverige har mycket att erbjuda till er nästa konferens eller möte. God mat, härliga aktiviteter och välutrustade lokaler - men framför allt: umgänge med kollegorna efter en period som inte liknat någon annan. Välkommen att boka nästa konferens i Västsverige. 

I Västsveriges Venuefinder presenteras möteslokaler och konferenshotell i Bohuslän, Dalsland och Västergötland. Här kan du även söka bland spännande, roliga och annorlunda konferensaktiviteter.

10 roliga konferensaktiviteter

Konferenser behöver inte innebära timslånga möten hela dagen. Här får du tips på 10 roliga personalaktiviteter som främjar teambyggande och kreativitet och som kommer göra nästa konferens minnesvärd.

Hyr ett eget ställe

Ett eget ställe till nästa konferens? Här hittar du tips på hotell, slott, herrgård och resort som alla erbjuder en konferens där ni får tillgång till hela stället för er själva. Träffas i avkopplande miljöer som öppnar upp för nya idéer och tankar. Detta i kombination med god mat och roliga aktiviteter.

 

Digitala Studios i Västsverige

Digitala konferenser och möten är ett bra alternativ när du behöver nå många personer samtidigt. Samla ett mindre antal personer på plats, samtidigt som ett obegränsat antal kan vara med på länk. Här hittar du digitala studios i Göteborg och Västsverige.

 

Hitta din mötesplats i Göteborg!

Mötesstaden Göteborg törstar efter att få er som konferensgäster. Här finner du den perfekta balansen mellan energigivande storstadspuls och avkopplande upplevelser som svetsar samman gruppen.

Mötesarrangörer i Västsverige

I Västsverige finns ett antal olika mötesarrangörer som kan hjälpa dig med ditt möte. Här nedan kan du läsa mer om vilka det är och vilka tjänster de erbjuder - allt från bokning av lokal och aktiviteter till hjälp med hantering av anmälningar och registrering.