({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Venue Finder- Hitta nästa mötesplats i Västsverige!

Att välja Västsverige som destination för nästa affärsmöte eller företagskickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns spännande matupplevelser kombinerat med attraktiva aktiviteter i natursköna miljöer. Det om något öppnar dörrar till affärsutveckling och stora visioner!

Mötesplatser i Västsverige

I Västsverige hittar man unika rum för alla mötesformer! Förlägg er konferens utanför er ordinarie arbetsplats. Stärk kreativiteten och energinivån! Ofta stärks teamkänslan och viljan att vara interaktiv när man vistas i en ny miljö. Miljön påverkar en persons tankebanor, kreativitet, förmåga att tänka i nya spår och mentala energi.

Upplev Västsverige

Följ med på en upplevelseresa genom Bohuslän, Dalsland, Västergötland och staden Göteborg; från tidig vår med trandans i Hornborgasjön, sommarens saltstänkta aktiviteter till vinterns julfirande.

Mötesarrangörer i Västsverige

I Västsverige finns ett antal olika mötesarrangörer som kan hjälpa dig med ditt möte. Här nedan kan du läsa mer om vad de kan göra för ditt möte samt vilka de är. De har tjänster såsom bokning av lokaler, hotellrum, aktiviteter och guidningar. De hanterar även anmälningar, registrering samt mycket mer som du kan behöva ha hjälp med när ni ska anordna ett möte.