({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Konsert - "Vi är på gång!"

Falköpings sångsällskap ger en hyllningskonsert till Tomas Ledin på Stadsteatern. Publiken kommer att få lyssna på fartiga välkända låtar, men även lite mer okända guldkorn.

Mössebergsbacken / Falköping alpin

Falköping Alpin är Skaraborgs största skidanläggning med nedfarter för hela familjen. Anläggningen ligger på Mössebergs sluttning strax utanför Falköping. Här kan du hyra utrustning och vill du värma dig finns ett café eller värmestugan i anslutning till backen.

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Bra människor 15/3

Teater på Falköpings Stadsteater med föreställningen Bra människor. Ensamstående mamman Margie Walsh får sparken från sitt jobb i en lågprisbutik eftersom hon så ofta kommer för sent. Att det beror på att hon tar hand om sin dotter, som har en utvecklingsstörning, har hennes chef ingen förståelse för.

Visit Hornborgasjön

På Visit Hornborgasjön kan du läsa om vad som händer i området och vart du kan äta en god måltid eller vilka boende som finns i närheten.

Gömsle 2017

För att studera eller fotografera fåglarna på närmare håll finns det sex gömslen för uthyrning vid Trandansen under mars-april

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}