({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Tips på höstutflykter på Falbygden

Mösseberg

Packa picknickkorgen och gör en utflykt till Mösseberg som bjuder på många härliga naturupplevelser. Här hittar du en äventyrslekplats, badsjö, motionsspår, frisbee-golf, djurpark med grisar, getter och kaniner med mera.

Invigning och Grand Opening 25 /10

Invigning av nya Köttorget, Kvarteret Plåtslagaren och Grand Opening av Cervera och H&M. Det blir bland annat invigningstal, musik, godisregn, ansiktsmålning och cirkusskola.

Familjelördag 4 nov

Familjelördag med tema musik. Det blir också fika, musiklekar, pyssel och du kan prova på att spela keyboard. Livemusik med Nassim Al Fakir med band.

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Julmarknad på Falbygdens Osteria

10/10 kl 10 startar julmarknaden på Falbygdens Osteria varje år. Där finns julprydnader och dekorationer av olika de slag och förstås julens goda ostar i butiken.

Höstlovet i Falköping

Aktiviteter i Falköping under höstlovet. Det blir familjemusikal, naturaktiviteter vid Hornborgasjön, livemusik med Nassim Al Fakir och vattenshow på Dalénium med mera.

Kulturväg Skaraborg

Utanför Falköping, Skara och Skövde hittar du ett landskap som är rikt präglat av historien. Genom landskapet sträcker sig Kulturväg Skaraborg en brun/vit skyltad turistväg. Kulturväg Skaraborg är sju mil lång och sträcker sig från Karleby och sedan förbi Hornborgasjön och Varnhem till Tidan.

Visit Hornborgasjön

Vid en av Europas viktigaste fågelsjöar kan du uppleva vacker natur, historia, vandring, njuta av lokalproducerade måltider och övernatta i unika boenden. På Visit Hornborgasjön kan du läsa mer om området.

Gömsle vid Hornborgasjön

För att studera eller fotografera tranorna på närmare håll finns det sex gömslen för uthyrning vid Trandansen under mars-april. Bokningen släpps den 2 oktober.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}