({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Örndagar vid Hornborgasjön

Kom och spana efter örn vid Trandansen Hornborgasjön. Fågelvärdarna från Falbygdens Fågelklubb och ÖRN-72 visar på de fåglar som rör sig i området och berättar om fågellivet vid Hornborgasjön.

Vinter i Falköping

Förslag på härliga vinteraktiviteter i Falköping.

Mössebergsbacken / Falköping Alpin

Falköping Alpin är Skaraborgs största skidanläggning med nedfarter för hela familjen. Anläggningen ligger på Mössebergs sluttning strax utanför Falköping. Här kan du hyra utrustning och vill du värma dig finns ett café eller värmestugan i anslutning till backen.

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Tour de Mösseberg

Tour de Mösseberg går av stapeln 28-29 januari och är en av Sveriges största ungdomstävlingar på längdskidor. Denna tuffa tävling är uppdelad i fyra etapper på två dagar, 100 m sprint, ett distanslopp och ett tekniklopp. Tävlingen avslutas med jaktstart och en spektakulär klättring uppför Mössebergs slalombacke.

Visit Hornborgasjön

På Visit Hornborgasjön kan du läsa om vad som händer i området och vart du kan äta en god måltid eller vilka boende som finns i närheten.

Gömsle 2017

För att studera eller fotografera fåglarna på närmare håll finns det sex gömslen för uthyrning vid Trandansen under mars-april

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}