({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Julmarknad på Falbygdens Osteria

Här finns det julprydnader av olika de slag och förstås julens goda ostar i butiken. I restaurangen kan du äta ostbuffé eller ta en fika.

Jul i stad - Falköping

Missa inte adventssöndagarna på Stora torget med massor av stämningsfulla och mysiga aktiviteter.

Utställningen Retrojul

Den 12 november startar utställningen Retrojul på Falbygdens Museum. Det är en utställning om tryckta jultextilier. Julmönstren från 50- och 60-talen väcker igenkännandets glädje men är också självklara samlarobjekt för nya generationer.

Kulturväg Skaraborg

Utanför Falköping, Skara och Skövde hittar du ett landskap som är rikt präglat av historien. Genom landskapet sträcker sig Kulturväg Skaraborg en brun/vit skyltad turistväg. Kulturväg Skaraborg är sju mil lång och sträcker sig från Karleby och sedan förbi Hornborgasjön och Varnhem till Tidan.

Visit Hornborgasjön

Vid en av Europas viktigaste fågelsjöar kan du uppleva vacker natur, historia, vandring, njuta av lokalproducerade måltider och övernatta i unika boenden. På Visit Hornborgasjön kan du läsa mer om området.

Gömsle vid Hornborgasjön

För att studera eller fotografera tranorna på närmare håll finns det sex gömslen för uthyrning vid Trandansen under mars-april. Bokningen släpps den 2 oktober.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}