({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Tips på sommarutflykter på Falbygden

Mösseberg

Packa picknickkorgen och gör en utflykt till Mösseberg som bjuder på många härliga naturupplevelser. Här hittar du en äventyrslekplats, badsjö, motionsspår, frisbee-golf, djurpark med grisar, getter och kaniner med mera.

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Familj i stad 26/8

Familjedag i Falköpings centrum med aktiviteter för hela familjen. Smurfarna kommer på besök och det blir Smurfdisco, Malta Johanna-loppet och godisregn m.m.

Tå-dagen 20 augusti

På Tå-dagen är det full aktivitet på Åsle Tå, precis som det var förr i tiden. Du träffar hantverkare klädda i tidstypiska kläder, både i stugorna och på Tå-gatan. Allt från smörkärning till stenkrossning och brödbak visas på tån.

Kulturväg Skaraborg

Utanför Falköping, Skara och Skövde hittar du ett landskap som är rikt präglat av historien. Genom landskapet sträcker sig Kulturväg Skaraborg en brun/vit skyltad turistväg. Kulturväg Skaraborg är sju mil lång och sträcker sig från Karleby och sedan förbi Hornborgasjön och Varnhem till Tidan. Utmed vägen finner du många härliga besöksmål, caféer och boende att upptäcka.

Visit Hornborgasjön

Vid en av Europas viktigaste fågelsjöar kan du uppleva vacker natur, historia, vandring, njuta av lokalproducerade måltider och övernatta i unika boenden. På Visit Hornborgasjön kan du läsa mer om området.

Familjelördag 19 aug.

Familjelördag i Folkets park, Falköping. Cirkusartist – Richard Ljungman uppträder, du kan träffa TV4:s Gladiatorerna, trollkarl Martin Bröns och disco med Art Dance m.m. Välkommen!

Utomhusbio 16 aug.

Utomhusbio i Plantis. Filmerna Sing, Tjuvjägaren och La La land visas. Gratis!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}