({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Falköping

    Småstadens genuina charm och närhet är Falköpings identitet. Som vår gäst vill vi att du ska känna dig speciellt välkommen att ta del av vårt unika kulturarv, vackra natur, vår goda mat och rika utbud av aktiviteter och sevärdheter.

    Fotograf: 

Tips på sommarutflykter på Falbygden

Mösseberg

Packa picknickkorgen och gör en utflykt till Mösseberg som bjuder på många härliga naturupplevelser. Här hittar du en äventyrslekplats, badsjö, motionsspår, frisbee-golf, djurpark med grisar, getter och kaniner med mera.

Evenemang

Se & Göra

Äta

Bo

Stenåldersdagar

Upptäck Stenåldersdagarna 13-16 juli på Ekehagens Forntidsby i Åsarp! Prova på massor av aktiviteter som flintslagning, hugga med stenyxor, keramik, matlagning eller borra i sten med ben. En upplevelse för hela familjen. Vågar du träffa den mystiska schamanen på ön?

Nasco Yankee Meet

Lördagen den 29 juli är det återigen dags för bilutställning på flygfältet i Falköping, med prylmarknad och aktiviteter för hela familjen. Jeepkörning, barntivoli och dansuppvisning står på programmet, förutom alla vackra bilar förstås. Flygande veteraner besöker också utställningen i år med deras DC-3 DAISY.

Kulturväg Skaraborg

Utanför Falköping, Skara och Skövde hittar du ett landskap som är rikt präglat av historien. Genom landskapet sträcker sig Kulturväg Skaraborg en brun/vit skyltad turistväg. Kulturväg Skaraborg är sju mil lång och sträcker sig från Karleby och sedan förbi Hornborgasjön och Varnhem till Tidan. Utmed vägen finner du många härliga besöksmål, caféer och boende att upptäcka.

Visit Hornborgasjön

Vid en av Europas viktigaste fågelsjöar kan du uppleva vacker natur, historia, vandring, njuta av lokalproducerade måltider och övernatta i unika boenden. På Visit Hornborgasjön kan du läsa mer om området.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}