({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Kulturfestival 19 augusti

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Jakten på den försvunna guldreserven

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Den historiska äventyrsturen

  Fotograf: 

Forsvik vid Göta Kanal

Tiveden

Välkommen till vildmarken!

Karlsborgs fästning

Krutrök, underjordiska gångar och en elak sergeant... På Karlsborgs Fästning kan du uppleva den spännande guideturen Jakten på den försvunna guldreserven eller följa med på någon av de andra turerna. Inom murarna på den mäktiga fästningen från 1800-talet har nästan ett litet samhälle vuxit upp - njut av god mat och fika, spännande museum och historiens vingslag. OBS! Karlsborgs fästning är öppen alla dagar, dygnet runt och det kostar inget att gå in. Klicka på länken nedan för att boka och läsa mer!

Vättern och Sjölivet

I Karlsborg är det svårt att inte vara nära vatten och de många sjöarna och vattendragen bjuder på ett stort utbud av aktiviteter och skön natur!

Göta Kanal

Cykling, vandring och båtturer som tar dig genom fantastiska miljöer.

Bo

Göra

Äta

Evenemang

Västgötaturen

Under sommaren förvandlas Skaraborg till ett fantastisk familjeäventyr i fem delar. Längs en rundtur hittar du Skandinaviens största vattenpark, ett sagoslott från 1200-talet, en superspännande fästning, en vindlande kanal och Sveriges bästa äventyrsbad. Här finns alla möjligheter till en spännande semester, oavsett om det handlar om en utflykt, weekend eller minisemester med barn. Det är bara att boka boende och ta en tur. Varmt välkommen i sommar!

Infopoint

I Karlsborgs kommun har vi åtta stycken Infopoints. Här kan du få hjälp med enklare frågor och samtidigt ta del av ett urval broschyrer. Platserna är utvalda av turistbyrån och ligger utspridda i kommunen. Infopointsen är turistbyråns förlängda arm och drivs av "ambassadörer" för Karlsborg!

Visit Karlsborg

Visit Karlsborg är en karta där vi har plockat ut våra absoluta guldkorn. Vi vill ta dig med till våra vackra badplatser, intressanta sevärdheter och alla platser som är ett måste att uppleva på ditt besök hos oss.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}