({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Guldplats Karlsborg

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Jakten på den försvunna guldreserven

  Följ med in i de underjordiska gångarna på Karlsborgs Fästning och lös kluriga utmaningar - allt samtidigt som du har sergeant Stålhammar i hasorna...

  Fotograf: 

 • Overlay over image

  Fotograf: 

Karlsborgs fästning

Krutrök, underjordiska gångar och en elak sergeant... På Karlsborgs Fästning kan du uppleva den spännande guideturen Jakten på den försvunna guldreserven eller följa med på någon av de andra turerna. Inom murarna på den mäktiga fästningen från 1800-talet har nästan ett litet samhälle vuxit upp - njut av god mat och fika, spännande museum och historiens vingslag. Klicka på länken nedan för att boka och läsa mer!

Vättern och Sjölivet

I Karlsborg är det svårt att inte vara nära vatten och de många sjöarna och vattendragen bjuder på ett stort utbud av aktiviteter och skön natur!

Göta Kanal

Cykling, vandring och båtturer som tar dig genom fantastiska miljöer.

Forsvik vid Göta Kanal

Tiveden

Välkommen till vildmarken!

Bo

Göra

Äta

Evenemang

Allsång vid kanalen

Under fredagskvällar i juli kan du njuta av härlig stämning, vackra omgivningar och skickliga artister. På den traditionsenliga Allsången vid kanalen i Karlsborg får du njuta av artister som Pernilla Andersson, Micke Syd och Markoolio med flera. Allsången pågår mellan 18.30 och 20.30, och i evenemangskalendern hittar du alla artister som deltar. Klicka på knappen för att läsa mer!

Västgötaturen

Skaraborg är kanske inte världens medelpunkt. Men under sommaren förvandlas det till en fantastisk lekplats för både stora och små. Längs en rundtur hittar du Skandinaviens största vattenpark, ett sagoslott från 1200-talet, en superspännande fästning, en vindlande kanal och Sveriges bästa äventyrsbad.

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}