({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Skara!

    Fotograf: 

Tio i topp - Skaras 10 största besöksmål

Gene Kelly - The Legacy

Alla hjärtans dag den 14 februari kommer att bli något alldeles extra! Patricia Ward Kelly gästar Rosers salonger med showen Gene Kelly The Legacy. Patricia Ward Kelly är änka till en av Hollywoods mest framstående dansare och underhållare, Gene Kelly.

Örndagar vid Hornborgasjön

Kom och upplev våra största rovfåglar under ledning av kunniga fågelguider från Falbygdens fågelklubb och Örn-72 inne på Trandansen vid Hornborgasjön. Från gryning till skymning den 6, 7, 8, 15, 22 och 29 januari har vi örndagar vid Trandansen. Pyssel med tema örnar utlovas till alla barn.

Bo

Äta

Se

Göra

Museer i Skara

I och runt Skara finns flera spännande museer av olika karaktär. Upptäck museet tillägnat bilmärket Opel, förflytta dig till en lägenhet på 50-talet på Lantbruksmuseet, ta del av den spännande veterinärhistorien eller besök ett av Sveriges föremålrikaste museer. Detta är bara en del av vad du kan uppleva på Skaras museer.

Kulturväg Skaraborg

Upplev kulturvägen vid Hornborgasjön som sträcker sig från Karleby genom Vallebygden till Tidan!

Skaraborgs vackraste stad

Arkitekturskribenten Mark Isitt, av många ansedd som arkitektsveriges mest inflytelserike skribent, utsåg under våren Skara till den vackraste staden i hela Skaraborg.

Turistinformation

Välkommen in till oss på turistbyrån eller till någon av våra infopoints. Vi hjälper gärna till med broschyrer, kartor och tips! Turistbyrån hittar du på Biblioteksgatan 3 och vi har öppet vardagar 10:00-16:00.

Tusen års historia, tusen möjligheter framåt!

Se och upplev vårt vackra Skara! Filmen är allas - alltså alla vi som bor, besöker eller verkar i Skara. Men även din - du som kanske planerar att komma hit!

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}