({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Cykling på Tjörn

Fotograf: Linnea Johansson, Södra Bohuslän Turism

Hyr din cykel i södra Bohuslän

Att cykla är ett av de bästa sätten att uppleva naturen och kulturen här i Bohuslän. Känn den saltstänkta vinden i ansiktet och njut av fantastiska vyer när du cyklar över broar, längs havsängar, susar fram längs landsvägar, grusvägar, skogsstigar och vidsträckta vyer. Ingen egen cykel med på semestern? Inga problem, här hittar du till alla cykeluthyrare i södra Bohuslän.

  Cykeluthyrning på Tjörn

Tjörn är en utmärkt ö att cykla på med cykelvägar som erbjuder en säker, händelserik och varierad cykling. På Tjörn finns fina och långa sträckor för landsvägscykel längs med havet. 
Kombinera din cykeltur på Tjörn med ett trevligt boende och god mat för en riktigt bra upplevelse.

Tjörns Turistinformation
Hav & Logi
Salt & Sill
Tjörnbro Arena 

  Cykeluthyrning i Stenungsund

Stenungsund har flera trevliga cykelstråk både nära havet och inåt land. Svartedalens naturområden har lite längre distanser och även utmanande terräng. Här hittar du Toröd Outdoor med MTB spår och pumptrack för den yngre publiken. En häftig upplevelse är att cykla över broarna till Tjörn. Fyra broar binder ihop ön med fastlandet med fantastisk utsikt över Hakefjorden.


Stenungsbaden Yacht Club
Surfviken
West Coast Bikes (verkstad, butik och uthyrning av enstaka E-MTB) cyklar från West Coast Bikes finns att hyra på Tjörnbro Arena. 

  Cykeluthyrning på Orust

På Orust hittar du bra landsvägscykling med varierad natur av öar och klippor i väster och jordbruksbygd och sjöar i öster.

Orust Turistinformation 
Frendo Varekil
Stocken Camping

Cykeluthyrning i Ljungskile

Vid Bredfjällets fot, i sundet mellan Orust och fastlandet ligger Ljungskile. Det passar utmärkt att cykla runt på den lilla orten och besöka gamla kurorten Lyckorna, centrum med dess unika butiker eller ta dig upp till fjället för lite mer utmaning.

LO Bikes, Ljungskile - verkstad och uthyrning av bland annat Gravel och fritidscykel

Fotograf: Kristin Wiktorsson

 

Här i södra Bohuslän finns många fina rundor både för landsvägscyklisten, familjen och dig som bara vill ta dig fram i din egna takt. Här har vi samlat några förslag på rundor och sträckor att cykla på Tjörn, Orust, Stenungsund och i Kungälv.

Läs mer om våra cykelrundor