({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

På Tjörn älskar vi konst och kultur. Och vi älskar triathlon! Så för elfte året i rad kommer vi att mixa dessa två i slutet av augusti. Då kan du njuta av fantastisk konst på Skulptur i Pilane och Nordiska Akvarellmuseet blandat med hundratals atleter som simmar, cyklar och springer i Tjörn Triathlon. Under resten av året är det fritt fram för dig att testa på att gå, springa eller cykla mellan Skärhamn och Pilane. Sträckan är uppmärkt med skyltar och det finns en karta att hämta på Turistinformationen i Skärhamn, Nordiska Akvarellmuseet, Skulptur i Pilane.

Välkommen till Tjörn – platsen där konst möter triathlon.

25 augusti fylls Tjörn med adrenalinfyllda atleter, nyfikna konstintresserade och glada påhejare i alla åldrar. Allt för att tillsammans njuta av konst och en tävling i världsklass. Välkommen till Världens svettigaste konstrunda!

Tenson Tjörn Triathlon 11.3

Sugen på att testa Triathlon? Har du gjort en svensk klassiker och är sugen på ett nytt inspirerande mål. Kanske Sveriges mest växande sport triathlon är något för dig? 1900m simning, 90 km cykel och 21 km löpning.

Turförslag - gör en svettig konstrunda

Oberoende om du befinner dig på Tjörn i samband med Tenson Tjörn Triathlon eller vid något annat tillfälle så kan du alltid passa på att besöka några av platserna som ingår i Världens svettigaste konstrunda.

KULtur på cykel, Hav & Logi familjehus - Tjörn

Välkomna till två innehållsrika dagar på Tjörn som lämpar sig för hela familjen. Här trampar sig de lite större barnen sig fram på separerade cykelbanor och roligt slingriga skogsvägar. Medan de små sitter säkert i cykelsadeln eller kärran som du hyr på plats.

Salt & Sills cykelpaket - en del av Världens svettigaste konstrunda

Övernatta på Sveriges första flytande hotell och njut av restaurangens mat med inspiration från havet och kusten. Bara en cykelutflykt bort ligger Skärhamn med sitt prisade Nordiska Akvarellmuseum.

Stenungsbadens cykelpaket - en del av Världens svettigaste konstrunda

Cykla över vackra Tjörnbron och vidare för att uppleva en heldag med konst, kultur och vacker natur på Tjörn. Besök Pilane och Nordiska Akvarellmuseet.