({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
guidade vandringar Håverud

Guidad vandring i Håverud

Är du på jakt efter en förstklassig upplevelse under ditt besök vid akvedukten i Håverud? Boka en guidad tur!

Följ med våra guider i den snillrike Nils Ericsons fotspår och lyssna till berättelsen om kanalens skapare och varför det ligger det ligger en världsberömd akvedukt just i Håverud. En promenad genom 155 år på 45 minuter. 

Guidningarna pågår den 6 juli - 13 augusti

Pris: 95 :-
I priset ingår entré till Kanalmuseet
Barn under 12 år gratis

Språk
Svenska 

Biljetter
Du kan köpa dina biljetter online. Biljetter kan också köpas på plats i Dalslands Center eller av guiden 5 minuter före guidningen om platser finns kvar (enbart swish). 

 

Du blir guidad av en av våra auktoriserade Dalslandsguider som delar med sig av berättelsen om kanalens skapare och varför det ligger en världsberömd akvedukt i just Håverud. Turen avslutas vid Kanalmuseet. Entrén till museet ingår i biljetten och utställningen, skapad för barn och vuxna, är uppbyggd kring miljöer som berättar om livet längs kanalen från 1800-talet fram till idag.

Tider för guidningarna sommaren 2023

6 juli–13 augusti
Torsdagar och söndagar
De guidade turerna kan du boka med start kl 11.00 eller 13.00

Önskar du och en grupp en guidning vid en annan tidpunkt eller på ett annat språk, maila en förfrågan till info@dalslandskanal.se

Biljetter

Biljetter kan köpas på Dalslands center. 5 min innan guideningen börjar kan du även köpa biljett av guiden, då kan du endast betala med Swish. Du kan även köpa dina biljetter online.

Till biljettbokning

Läs mer om Dalslands kanal

Framför dig ligger 26 mil segelbar farled där 31 slussar vid 17 slusstationer sammanlänkar ett stort sjösystem och bildar Dalslands kanal. Upplev kanalen med fritidsbåt, kanot, turbåt eller från land.