({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Upplev Dalsland

TILLBAKA TILL NATUREN

I Dalsland finns alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Här är naturen orörd och upplevelserna genuina.

Upplev hösten i Dalsland - boka ett paket

Vi tycker att det ska vara enkelt och bekvämt att ge sig ut i naturen. Därför har vi kombinerat härliga naturupplevelser med fint boende och god mat. Oavsett om du vill vandra storslaget, paddla från sjö till sjö eller bara njuta vid en sprakande brasa, har vi ett höstpaket som passa dig.

Ät gott i höst

Hitta restauranger eller caféer som har öppet när du är i Dalsland under hösten i vår kartguide.

KOMMANDE EVENEMANG

Missa inte något!

Fler utställningar, konserter, föreställningar, marknader och mycket mer...

Upptäck mer

Natur, jordbruk och de gamla industrierna har präglat Dalsland och gör det fortfarande. I maten, kulturen och i samhällena. Här tar vi tillvara på det som finns och hyllar vår historia. Gamla fabriker blir till besöksupplevelser för natur- och kulturälskare, lokala råvaror förädlas och vattenvägar som tidigare transporterade virke och järn tar nu semesterfirare genom landskapet.

Dalslands rika kulturliv

Dalsland har ett stort kulturutbud med massor av skaparglädje och fantasi att följa som brödsmulor genom hela landskapet. Allt från utställningar, konserter, litteraturevent och hantverksbutiker.

Sugen på något gott?

I Dalsland gillar vi mat. Mat med närproducerade råvaror och lokal förankring. Jordbruk, jakt och natur har en naturlig plats i de dalsländska köken men inspirationen kan komma från hela världen.