({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Dalsland

 

Naturupplevelser i världsklass i ett av Sveriges mest sjörika område. Dalsland bjuder på kreativitet, skaparglädje och gästfrihet i ett landskap där det alltid finns något nytt att upptäcka.  

Välkommen till allt som julen har ett erbjuda i Dalsland! Köp dina julklappar på våra marknader eller prova ett julbord med delikatesser från de dalsländska markerna.

Julbord 2022

Julmarknader & event

TILLBAKA TILL NATUREN

I Dalsland finns alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Här är naturen orörd och upplevelserna genuina.

KOMMANDE EVENEMANG

Missa inte något!

Fler utställningar, konserter, föreställningar, marknader och mycket mer...

Upptäck mer

Natur, jordbruk och de gamla industrierna har präglat Dalsland och gör det fortfarande. I maten, kulturen och i samhällena. Här tar vi tillvara på det som finns och hyllar vår historia. Gamla fabriker blir till besöksupplevelser för natur- och kulturälskare, lokala råvaror förädlas och vattenvägar som tidigare transporterade virke och järn tar nu semesterfirare genom landskapet.

Dalslands rika kulturliv

Dalsland har ett stort kulturutbud med massor av skaparglädje och fantasi att följa som brödsmulor genom hela landskapet. Allt från utställningar, konserter, litteraturevent och hantverksbutiker.

Sugen på något gott?

I Dalsland gillar vi mat. Mat med närproducerade råvaror och lokal förankring. Jordbruk, jakt och natur har en naturlig plats i de dalsländska köken men inspirationen kan komma från hela världen.