({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • DALSLAND

TILLBAKA TILL NATUREN

Visste du att naturen är ett riktigt lyckopiller? Den minskar stress och ökar positiva känslor i kroppen, det är forskarna eniga om. I Dalsland finns alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Här är naturen orörd och upplevelserna genuina. Stadsbrus och trängsel har aldrig känts längre bort.

Från helgretreat till gravel bike challenge

Vi bjuder in till spännande resor i Dalsland, alla med sitt eget tema. Du kanske vill uppleva en helg med yoga och skogsbad, låta en guide ta med dig på ett episkt grusäventyr på cykel eller  en inspirationshelg  som kan förändra ditt liv?

Därför mår du bättre i Dalsland

I det moderna livet är vi ofta stillasittande och mentalt överbelastade. Men forskningen visar att vistelser i naturen ökar positiva känslor, mental återhämtning och prestation. Låt dig inspireras av alla som hittat naturens lugnande kraft i Dalsland.

Hitta och boka enkelt alla dina upplevelser i Dalsland

Välj bland massor av bokningsbara aktiviteter och boenden. Boka enkelt på ett ställe.

KOMMANDE EVENEMANG

Missa inte något!

Fler utställningar, konserter, föreställningar, marknader och mycket mer...

Upptäck mer

Natur, jordbruk och de gamla industrierna har präglat Dalsland och gör det fortfarande. I maten, kulturen och i samhällena. Här tar vi tillvara på det som finns och hyllar vår historia. Gamla fabriker blir till besöksupplevelser för natur- och kulturälskare, lokala råvaror förädlas och vattenvägar som tidigare transporterade virke och järn tar nu semesterfirare genom landskapet.

Dalslands rika kulturliv

Dalsland har ett stort kulturutbud med massor av skaparglädje och fantasi att följa som brödsmulor genom hela landskapet. Allt från utställningar, konserter, litteraturevent och hantverksbutiker.

Sugen på något gott?

I Dalsland gillar vi mat. Mat med närproducerade råvaror och lokal förankring. Jordbruk, jakt och natur har en naturlig plats i de dalsländska köken men inspirationen kan komma från hela världen.