({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Närproducerade frestelser

Vid Göta älv finns en mängd spännande gårdsbutiker med egenproducerade varor och lokala delikatesser.

 

Du kan besöka flera av gårdarna, njuta av en fika i vackra miljöer, klappa djur och andas härlig lantluft. I gårdsbutikerna kan du handla närproducerat och ekologiskt. Vilken åker du till idag?

Gårdsbutiker

Hos Carpe Ventum kan du välja och vraka bland alla våra vackra grå fårskinn. Här finns både lammskinn och tackskinn. Här är verksamheten bred med alltifrån frö- och spannmålsodling, skogsbruk, fårskötsel till en skinnbod där det säljs fina lammskinn och även köttboxar på beställning. 

Grästorps Bryggeri/Lilla Edets Bryggeri här hittar du hantverksmässigt gjorda färsköl, ofiltrerade och opastöriserade enligt ursprungsmetoder och för bevara smaken av råvarorna och naturliga smakämnen. Alla våra sorter är färsköl, ofiltrerade och opastöriserade enligt ursprungsmetoder och för bevara smaken av råvarorna och naturliga smakämnen. Våra öl bör serveras i glas för att få med alla dimensioner i smakupplevelsen - syn, doft och smak!

Hos Ehrenhofers Lamm och Vilt i Lödöse kan du köpa egenproducerad korv av lamm, hjort och vildsvin. Här hittar du även cateringverksamhet, uppfödning av jakt- och spårhundar och får, odling av KRAV-godkänt spannmål samt ekologisk gräsvall. Vill du veta mer om jakt och spårning? Passa på och gå en kurs i det hos Ehrenhofers.

Skörsbo gård kan du fika eller köpa ekologiska grönsaker. De bakar rawfoodtårtor, paleomuffins, kanelbullar, morotskaka och mycket, mycket mer. Allt är 100% ekologiskt och när det är möjligt av råvaror från gården.