({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Lukasz Warzecha

Sjuhäradsleden alla 10 etapper
Borås

14 mil, Lätt/Medel/Svår.

Upplev den vidsträckta Sjuhäradsleden som sträcker sig från Hindås till Mullsjö över 14 mil med en magisk vandring genom skog, stad och jordbrukslandskap. Denna orangemarkerade led är uppdelad i 10 etapper, perfekt för dagsutflykter och en del av Europaled 1.

Naturupplevelser: Leden tar dig genom fascinerande naturområden. Upplev historien i Mölnebäcken med dess gamla kvarnar på etapp 3, känn vildmarkens charm i Rya Åsars naturreservat på etapp 4 och njut av 1800-talstorpets autentiska atmosfär vid Raska Minas stuga på etapp 6.

Vila och övernattning: Längs leden finns flera rastplatser och övernattningsalternativ, inklusive vandrarhem, hotell och natursköna rastplatser. En del etapper erbjuder fasta vindskydd för övernattning. Hindåsgården är ett bra alternativ för en tidig start från Hindås.

Etapperna: Varje etapp bär sin unika karaktär med olika längder och svårighetsgrader. Från etapp 1 vid Hindås till etapp 10 vid Hotell Mullsjö, var och en bjuder på sina egna sevärdheter och utmaningar. Startpunkterna är väl markerade och tillgängliga med information och parkeringsmöjligheter.

Efter en oförglömlig vandring genom Sjuhäradsledens olika avsnitt, avsluta din resa vid Hotell Mullsjö. Här hittar du också slutmålet för etapp 10 och möjligheten att fortsätta din utforskning norrut längs Västra Vätternleden. Sjuhäradsleden ger en enastående möjlighet att upptäcka Sjuhäradsbygden till fots, skapa minnen och njuta av naturens skönhet.

För mer information om leden och ständigt uppdaterad information om tillgänglighet, parkering och övriga faciliteter se information på boras.se här.

Kontaktinformation

Tekniska förvaltningenHemsida: Till hemsida