({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Ulricehamn

- En del av Västsverige

Missa inte vad som händer i Ulricehamn!

Kommande evenemang i Ulricehamn

Upplev mer av Ulricehamn

Ulricehamn är en del av Västsverige och Sjuhärad. Förutom fantastisk natur har du också möjlighet att utforska vår kultur och mat. Få mer inspiration till din resa hit!

Tareq Taylors matresa genom Sjuhärad

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. En av platserna han besöker i den nya säsongen av Tareq Taylors Nordic Cookery är Sjuhärad. Följ med på en upptäcksfärd genom Sjuhärad och upplev några av de smultronställen som Tareq besöker. Nedan kan du ta del av några av stoppen under matresan här hos oss.  

Torpa Stenhus

Knaltens Ekologiska Grönsaker

Buss on demand

Buss on demand i Ulricehamn är det senaste tillskottet för smidig och bekväm transport i staden. Med detta innovativa system blir resandet till platser som Lassalyckan och Ski Bike Hike enklare än någonsin tidigare. 

Du bokar resan i appen Buss on demand och bestämmer själv vart du ska hämtas, och var du ska hoppa av.

OBS! Ska du till Ski Bike Hike heter hållplatsen i appen "Ulricehamns skidbacke"

Vinterstaden Ulricehamn

Ulricehamn, södra Sveriges skidparadis, stoltserar med en av regionens bästa vintersportanläggningar. Här väntar en längdskidåkningsarena i världsklass och en skidbacke med fantastiskt preparerade pister. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren åkare, barn eller vuxen, erbjuder Ulricehamn en skidupplevelse anpassad för just dig.