({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Ulricehamn

Hitta inspiration till din nästa upplevelse i Ulricehamn - en del av Västsverige.

Välkommen!

Kombinera naturen med Ulricehamns fantastiska stadskärna. Hitta din utsikt över sjöar och slätter och upptäck ett av Sveriges modernaste frilufts- och idrottscenter, Lassalyckan. Låt historien om Gårdarna runt Sjön ta dig runt i naturen på cykel och hitta inspiration bland gårdsbutiker på landsbygden. Vi guidar dig till sevärdheterna och upplevelserna du inte får missa.

Julstaden Ulricehamn

Shoppa, fika och ladda batterierna

För de flesta av oss är julen lika magisk nu som när vi var små. Gnistrande ljus, doften av pepparkakor, stämningsfulla julmarknader, konserter med tindrande toner och julbord med vinterns smaker.

Här hittar allt du behöver för att komma i riktig julstämning. Allt från julbord och julmarknader till juliga evenemang och julklappstips. 

Vintern är här

Upplev vinterstaden Ulricehamn

Buss on demand

Buss on demand i Ulricehamn är det senaste tillskottet för smidig och bekväm transport i staden. Med detta innovativa system blir resandet till platser som Lassalyckan och Ski Bike Hike enklare än någonsin tidigare. 

Du bokar resan i appen Buss on demand och bestämmer själv vart du ska hämtas, och var du ska hoppa av.

OBS! Ska du till Ski Bike Hike heter hållplatsen i appen "Ulricehamns skidbacke"

Kommande evenemang i Ulricehamn

Missa inte något!

Här hittar du fler utställningar, konserter, tillställningar och mycket mer

 

Ulricehamn för naturälskaren

I Ulricehamn finns alla förutsättningar för både återhämning och välbefinnande. Här hittar du djupa skogar, öppna landskap och vackra vyer. Du behöver inte resa långt för att njuta av storslagen natur eller vinterlandskap. I Ulricehamn finns gott om möjligheter till roliga äventyr alla säsonger.

Upplev mer av Ulricehamn

Ulricehamn är en del av Västsverige och Sjuhärad. Förutom fantastisk natur har du också möjlighet att utforska vår kultur och mat. Få mer inspiration till din resa hit!

Tareq Taylors matresa genom Sjuhärad

Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder. En av platserna han besöker i den nya säsongen av Tareq Taylors Nordic Cookery är Sjuhärad. Följ med på en upptäcksfärd genom Sjuhärad och upplev några av de smultronställen som Tareq besöker. Nedan kan du ta del av några av stoppen under matresan här hos oss.  

Torpa Stenhus

Knaltens Ekologiska Grönsaker