({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hitta din glöd med naturen som stöd

Våra öppna landskap står gula och gyllene i septembersolens varma sken – liksom våra kullar och dalgångar. Fluffig morgondimma dansar fram över våra hundratals sjöar i början på dagen, och framåt eftermiddagen speglas våra djupa skogar i den stilla vattenytan. Krispiga vindar får löven på trädkronorna att prassla och sakta faller de ner och landar i mossan bland blåbärsris och kantareller. Luften känns lättare och friskare. Dofterna klarare och tydligare.

Precis nu sker en förändring. Naturen har stannat upp, byter skepnad och gör sig redo för ett nytt kapitel. Gör det du också. Kanske hittar du till Mark (och till dig själv) med den här besöksguiden?

Skräddarsydda drömmar

Mark är känt för att sätta visioner till verklighet. Vi har en imponerande tradition av hantverk, föreningsliv och innovation. I över 200 år har tusentals markbor vävt, sytt och skapat textila hantverk i världsklass. I dag gör vår unika historia oss till Sveriges textila centrum – Tygriket – med produkter som är efterfrågade i hela världen. Vill du shoppa tyger och garn är det alltså hit du ska åka. Vill du hellre lära dig något helt nytt? Ta en titt i vår evenemangskalender, där finns bland annat keramikkurser, föreläsningar och visningar på agendan.