({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Välkommen till Svenljunga och Tranemo

    Sugen på att känna snö under fötterna? På Hagatorpet hittar du skidspåren!

HÄR I SYDÖSTRA DELEN AV VÄSTSVERIGE...

 

...i  Sjuhärad, Västra Götaland. I gränslandet till Småland och Halland, bland hundratals sjöar, långa åar och djupa skogar hittar du Svenljunga och Tranemo. Här kan du uppleva naturen på riktigt, ostört och ifred. Vårt område kallas också Kind, här gick gränsen till Danmark förr vilket våra kulturarv skvallrar om. Våra skatter vittnar också om medeltid med Torpa Stenhus som bas med ett myller av fornlämningar omkring.

Ett stenkast bort, Isaberg

Smålandsfjällen är vår granne! Bo hos oss och åk dagsturer till Isaberg. Ett perfekt sätt att varva utför och längdskidåkning!

Nästgårds, Skicenter Ulricehamn

Det räcker inte med Södra Sveriges snösäkraste längspår och att vi är granne med Smålandsfjällen. Nästgårds hittar du även Ulricehamn Ski Center

Evenemang & aktiviteter i Svenljunga & Tranemo

Kom in i värmen

 

När det är riktigt kallt ute kan det vara skönt att hitta på något inomhus. Ett dopp i simhallen, en skön spabehandling eller ett besök på glashyttan på Glasets Hus kan kanske vara något som lockar?

På bio just nu

Vinterfiske

Att vinterfiska är ju bland det roligaste som finns. Många av våra mindre sjöar fryser snabbare vilket gör att vi kan erbjuda bra isfiske.

Våra bästa vinter vandringsleder

Sköna vinterdagar, när vi låter solens strålar och ljuset ger oss energi. Det är i år vi upplever naturen, här är det säkert utan trängsel. Snöra på dig kängorna och ge dig ut. Här har vi listat våra bästa vinter vandringsleder.

Aktiviteter för barnfamiljen

Här har vi samlat bra tips på aktiviteter och utflyktsmål för hela familjen. Kika in och planera veckans utflykter!