({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Välkommen till Svenljunga och Tranemo

    Vandra bland fornlämningar. Ta med dig familjen en fika korg med varm choklad och gå en promenad längs Röstorps kulturstig i Örsås.

    Fotograf: Emelie Romland

Vinterfiske

Att vinterfiska är ju bland det roligaste som finns. Många av våra mindre sjöar fryser snabbare vilket gör att vi kan erbjuda bra isfiske.

Snösäkert på Hagatorpet

I Tranemo hittar du Hagatorpets skid- och motionsanläggning med en utav södra Sveriges bästa snöproduktion. Bara temperaturen håller sig under 0 sträcket så är...

Ett stenkast bort, Isaberg

Smålandsfjällen är vår granne! Bo hos oss och åk dagsturer till Isaberg. Ett perfekt sätt att varva utför och längdskidåkning!

Nästgårds, Skicenter Ulricehamn

Det räcker inte med Södra Sveriges snösäkraste längspår och att vi är granne med Smålandsfjällen. Nästgårds hittar du även Ulricehamn Ski Center

Våra bästa vinter vandringsleder

Sköna vinterdagar, när vi låter solens strålar och ljuset ger oss energi. Det är i år vi upplever naturen, här är det säkert utan trängsel. Snöra på dig kängorna och ge dig ut. Här har vi listat våra bästa vinter vandringsleder.

#Supportyourlocal

Ät lokalt!

 

Det har kanske aldrig varit viktigare att handla från våra restauranger och lokala producenter som i dessa tider. Många av våra matställen erbjuder både utkörning och take away. Stöd våra lokala matställen så att de inte försvinner!

Tips! Följ företagen i deras social kanaler för senaste informationen.

#Supportyourlocal

Handla lokalt!

Det är inte bara våra matställen som är viktiga! Glöm inte våra lokal handlare som ofta är bäst på att ge personlig och flexibel service.

Ta kontakt idag och se om de hjälper dig med hemleverans.

Röd stuga, vita knutar, lokal mat

Eriksons Cottage i Ljungsarp erbjuder en helhetsupplevelse med boende, mat och miljö utöver det vanliga. Mellan sjö och skog och med tystnaden runt knuten.

Rustikt, enkelt och tyst

Med en känsla av mindfulness o tidsflykt till 1700-talet.  Backa Loges visthusbod har varsamt inretts för boende, den enda modernitet är elektriskt ljus.

Bo lantligt med hästar, får och höns.

På Grimstorpet utanför Grimsås odlas grönsakerna på gården och underbara sommarkvällar väntar dig vid egen damm med grillplats.

Unikt boende med lokalproducerad mat

Med naturreservat som granne i unika, historisk miljö hittar du verksamheten Hemma på Klev.