({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandra i södra Bohuslän

Vandra runt Marstrandsön

Vandringsleden runt hela ön är cirka 5 kilometer lång och tar en timme utan stopp, men det finns flera alternativa vägar för den som vill utforska mer!

Svartedalen med Bohusleden

Området förknippas med en rad olika aktiviteter som friluftsliv, sportfiske, vandring, bad, svamp- och bärplockning, orientering m.m.

Promenera i en blomstrande park

Denna tillgänglighetsanpassade park på Tjörn leder dig genom ett hav av färgsprakande rhododendronbuskar, promenadslingan är ca 600m och är en sann saga att utforska. Här anordnas också musikframträdanden under säsong. Entrébiljett kostar 40kr.

Härliga vyer från Dyrön

Kika på filmen för att se hur en dag på Dyrön kan se ut, putsa vandringsskorna, packa picknicken och planera in en härlig dag i naturen!

Vandringspaket - Tofta Herrgård

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur. Upplev vandringsstigar vid hav och över ängar. I paket ingår bla vandringsfika, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande och en härlig frukostbuffé.

4 familjevänliga vandringsleder

Det är kul att vara ute i naturen tillsammans med barnen. Här kommer tips på fyra vandringsleder som vi tycker passar extra bra att gå med barnen.

Kustvandra på Tjörn

Kombinera din vandringshelg med konstupplevelser. Häröns öppna vidder, strandängar och rika växtlighet kombinerat med Skulptur i Pilane är ett förslag.

Vandra på Dyrön- Bo på Salt & Sill

Upptäck Dyrön och bo på Sveriges första flytande hotell. Övernatta på Klädesholmens stolthet, hoppa på färjan ut mot Dyrön och vandra den finaste leden i Bohuslän. I paketet ingår bla middag, picknick & frukost. 

Vandringspaket – Björholmens Marina

Upplev Tjörn till fots på slingrande stigar längs med hav, över berg och genom grottorna på Sundsby Säteri . I paket ingår bla lunchpaket, relax i vedeldad bastu, trerätters middag och magisk frukostbuffé.

Lådfabrikens vandringspaket

Spendera två dagar på Orust med Edshultshalls pärla som bas. Upptäck storslagen natur längs med någon av öns vandringsleder, få ett lunchpaket med dig ut, avnjut en trerätters middag och bo i ett av fabrikens kreativa rum.