({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Lilatonad bild med mountinbikecyklist till höger och Tidaholmsloggan i vitt till vänster

Hökensås

Hökensås, som ligger utmed Vätterns västra sida, är ett paradis för fiskaren, naturälskaren och familjen. Här finns fina vandringsleder, ett femtiotal sjöar och...

Vandra i Skaraborg

Så nära, så varierat, så lugnt. Välj mellan sex olika vandringsleder med olika karaktär som tar ett par timmar att vandra. Snöra på skorna, packa fikaryggsäcken och upplev Skaraborgs varierande natur.

Cykelled eller biltur Tidaholm runt

Cykelled Tidaholm bjuder på en upplevelse med mycket omväxlande natur på landsvägar. Här finns bland annat bokskog, odlingslandskap och tät barrskog.

Rid- & vandringsled

Semestra till häst eller till fots. Ridleden bjuder på omväxlande natur med möjlighet till övernattning längst vägen.

Se och göra

I Tidaholm hittar du ett varierat utbud av aktiviteter och sevärdheter både i staden och på landsbygden.

Boende

Längtar du efter skön lyx på hotell, söker du ett billigt och funktionellt boende eller letar du efter en liten röd stuga att semestra i?

Mat och dryck

I Tidaholm finns ett utbud av restauranger och caféer som passar för alla smaker, oavsett om du är hungrig eller bara fikasugen.

Upplev Skaraborg

Här hittar du ett urval av aktiviteter och sevärdheter i de 15 kommuner som ingår i området Skaraborg.

Hundvänliga Tidaholm

Här har vi samlat hundvänliga boenden, restauranger och caféer och andra tips för dig som reser med hund.

 

 

"Är du arrangör för ett evenemang i Tidaholm? Då kanske du vill att det ska synas i vår evenemangskalender. Här kan du själv lägga in text och bild och skicka till oss så godkänner vi det så fort vi kan. Evenemanget ska vara öppet för allmänheten och måste ha en högupplöst bild. Välkommen att lägga in ditt evenemang!"

 

/Hälsningar Turistbyråtöserna

 

 

"Just nu är turistbyrån stängd för besökare, men vi svarar på e-post och telefon måndag & tisdag kl. 10-17, onsdag-fredag kl. 10-16 och lördag kl. 10-13.

Här på webben har vi alltid öppet!"

 

/Tidaholms turistbyrå

 

 

"Din guide till Skaraborg, din personliga resa i vårt närområde. Här finns alla besöksmål, boenden och matställen samlade för att du som turist skall kunna anpassa resan för just ditt ändamål!"

 

/Upplev Skaraborg