({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Välkommen till Tidaholm

  • Overlay over image

    Hökensås

    Hökensås är ett paradis för fiskaren, naturälskaren och familjen.

    Fotograf: Tidaholms Turistbyrå

Välkommen till Tidaholm

I Tidaholm är ingenting långt borta. På bara en liten stund växlar du från marknaden på Gamla torget till ett mysigt café, fiskevattnet eller varför inte aktivera dig på Hellidsberget eller Hökensås. Det sägs att Tidaholm är Skandinaviens mittpunkt, en liten mysig stad med aktiv bygd där kreativiteten frodas. Vackra Tidan porlar genom staden och binder samman skön natur med charmig stadsmiljö. Det är kring Tidan som staden Tidaholm har vuxit fram och små oaser har skapats kring det rinnande vattnet. Överallt hittar du kulturhistoriska intressanta miljöer samt omväxlande och vackra naturscenerier. Öppna landskap, djupa skogar och härlig blandskog kännetecknar bygden.

Evenemang

I Tidaholm är det alltid något på gång. Läs mer i vår evenemangskalender. Bilar, musik, mat, idrottsevenemang, julmarknad och kräftfiske. Under årets alla dagar finns arrangemang och aktiviteter att ta del av - de flesta av dem återkommande år efter år.

Shopping

I Tidaholm hittar du små mysiga butiker med ett unikt utbud och personlig service. Njut av en stunds strosande och shopping i Tidaholm.