({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Vy över Tidaholms museum med ån Tidan framför i höstskrud.

    Fotograf: Siewert Andersson

Hökensås

Hökensås, som ligger utmed Vätterns västra sida, är ett paradis för fiskaren, naturälskaren och familjen. Här finns fina vandringsleder, ett femtiotal sjöar och tjärnar och gott om bär och svamp.

Vandra i Skaraborg

Så nära, så varierat, så lugnt. Välj mellan sex olika vandringsleder med olika karaktär som tar ett par timmar att vandra. Snöra på skorna, packa fikaryggsäcken och upplev Skaraborgs varierande natur.

Evenemangstips

Ta med dig hunden på semestern

Hunden är människans bästa vän och självklart vill vi ha med den när vi åker på semester. I Tidaholm har vi många alternativ för dig som reser tillsammans med hunden. Alla våra boenden välkomnar hundar och flera av våra restauranger och caféer välkomnar hunden på uteserveringen. Upplev vårt hundvänliga Tidaholm

Mat och dryck

I Tidaholm finns ett utbud av restauranger och caféer som passar för alla smaker, oavsett om du är hungrig eller bara fikasugen.

Boende

Längtar du efter skön lyx på hotell, söker du ett billigt och funktionellt boende eller letar du efter en liten röd stuga att semestra i ?

Aktiviteter och sevärdheter

Tidaholm består av både småstadsmiljö och landsbygd. Här hittar du allt från kulturella sevärdheter till fartfyllda aktviteter för hela familjen.