({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    I VARA VAR ANNARS!

  • Overlay over image

  • Overlay over image

TRAKTORRACE

Folkfest i leriga spår Tänk att få uppleva ett riktigt Traktorrace på landet. I Södra Lundy strax utanför Vara blir det fullt ös både på och omkring tävlingsområdet 27 juli.

MATHANTVERKSSAFARI

Välkommen till höstens safari 1 - 2 september är det åter dags.

VARA KONSERTHUS

Boka höstens upplevelser. Nu öppnar vi dörren till en ny säsong med spännande upplevelser. Allt från stökig jazz och storslagna musikaler till klassisk musik, stand-up och modern dans – hösten 2018 bjuder på upplevelser för alla smaker.

PARK BIO

Gå på bio i Vara. Här hittar du veckans filmer och de filmer som kommer framöver.

SMÅSTADSVANDRING

Vara fick rättigheter som köping 1894, Skaraborgs första och tidigt i Sverige. Samhällets signatur, de breda gatorna med alléer, anlades som skydd efter några förhärjande bränder.

EVENEMANG I VARA

Ett stort varierat utbud av evenemang allt från jazz, musical till jordgubbsfirande och traktorrace. Eller varför inte en Bootcamp på slottet.

FIKA MED GULDKANT

Sätt guldkant på tillvaron. Checka in på slottet, besök Sveriges bästa konditori - Conditori Nordpolen, prova det svarta guldet hos Esti Bönor & Bröd.

INFOPOINT

Välkommen in till oss på biblioteket i Vara eller till någon av våra andra InfoPoints. Vi hjälper gärna till med broschyrer, kartor och tips av olika slag. Infopoint finns på biblioteket på Stora torget i Vara och Vara badhus. Lumber & Karle och Bjertorp slott i Kvänum samt på Laskegården i Vedum.