({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    The Blue Orange

  • Overlay over image

  • Overlay over image

MATHANTVERKSSAFARI

Första helgen i maj och september bjuder VästgötaLandets lokala mathantverkare in till Mathantverkssafari där besökare kan njuta av god mat, produkter av högsta kvalitet och möten med engagerade och kunniga mathantverkare och deras djur i en idylliskt lantlig miljö.

Thumbnail image

JORDGUBBENS DAG

Stora torget i Vara, den givna samlingspunkten på Jordgubbens dag. Alltid helgen efter midsommar!

VARA KONSERTHUS

Vad vill du uppleva i vår? Vårens färgstarka säsong med spännande upplevelser. Allt från stökig jazz och storslagna musikaler till klassisk musik, stand-up och modern dans. Hög tid att boka in något att se fram emot!

PARK BIO

Gå på bio i Vara. Här hittar du veckans filmer och de filmer som kommer framöver.

SMÅSTADSVANDRING

Vara fick rättigheter som köping 1894, Skaraborgs första och tidigt i Sverige. Samhällets signatur, de breda gatorna med alléer, anlades som skydd efter några förhärjande bränder.

EVENEMANG I VARA

Ett stort varierat utbud av evenemang allt från jazz, musical till jordgubbsfirande och traktorrace. Eller varför inte en Bootcamp på slottet.

FIKA MED GULDKANT

Sätt guldkant på tillvaron. Checka in på slottet, besök Sveriges bästa konditori - Conditori Nordpolen, prova det svarta guldet hos Esti Bönor & Bröd.

INFOPOINT

Välkommen in till oss på biblioteket i Vara eller till någon av våra andra InfoPoints. Vi hjälper gärna till med broschyrer, kartor och tips av olika slag. Infopoint finns på biblioteket på Stora torget i Vara och Vara badhus. Lumber & Karle och Bjertorp slott i Kvänum samt på Laskegården i Vedum.

Destination